Izbaudiet brīvību ilgāk!

Iegūstiet šovasar zīdaini gludas kājas un esiet gatava pilnīgi visam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mīlat vasaru, bet ienīstat domas par atkailināšanos? Tieši šajā gadalaikā mode nosaka visu, tādēļ nopietni jāgatavojas vairāk atsegt ādu. Kad kājas vai paduses ir atklātas visu skatieniem, katrs vēlētos mirdzoši gludu ādu bez liekajiem matiņiem.

Vasaras būtība ir izbaudīt brīvību, tādēļ ir svarīgi, lai nekas to nesabojātu. Vai uzdrīkstēsieties uzvilkt šo izaicinošo kleitu? Vai pēdējā brīdī pieņemsiet draudzeņu piedāvājumu apmeklēt spa? Apsverat pastaigu peldkostīmā pa saules pielietu pludmali? Lai ko Jūs izvēlētos, varat būt spontāna, bezrūpīga un droša par savu ādu.

Jaunais Remington i-Light Pro epilators ļauj jums izvēlēties, kad un ko vēlaties darīt vai vilkt mugurā. Tā intensīvas gaismas impulsu sistēma (IPL) ir saudzīga pret ādu un nodrošina rezultātu, kas ilgst līdz pat 6 mēnešiem*. Pateicoties Propulse™ tehnoloģijai i-Light Pro ir viens no ātrākajiem mājās lietojamajiem IPL modeļiem, atbrīvojot Jūsu laiku citām lietām.

Remington i-Light Pro nevar nenovērtēt – izcili noturīgi rezultāti, ātrdarbīgs, ar iebūvētu ādas sensoru drošībai, bez nepieciešamības uzlādēt. Aizmirstiet par vaksāciju, matiņu izraušanu vai skūšanu, lai iegūtu brīnišķīgi gludu un maigu ādu! Turklāt, šo epilatoru var lietot gan kājām un rokām, gan pleciem un padusēm, gan bikini zonai, mugurai un krūtīm. Un tas ir piemērots arī vīriešiem.

Remington i-Light Pro sniedz Jums brīvību teikt "Jā", novilkt blūzi un izskriet pludmalē, mesties baseinā… vai gultā!
     FOTO: Ērti lietojams, nodrošina izcilu rezultātu, kas ilgst līdz pat 6 mēnešiem*


Lai šovasar Jūsu āda valdzinātu:
1. Lietojiet Remington i-Light Pro 3 reizes ik pēc divās nedēļām, lai sasniegtu izcilu rezultātu, kas ilgst līdz pat 6 mēnešiem*.
2. Pietupieni un atspiešanās uz rokām ik dienas ļaus lepoties ar tvirtiem stilbiem un augšdelmiem.
3. Masējiet augumu katru dienu ar ķermeņa sviestu, lai iegūtu maigu, mirdzošu ādu.


*Individuāli rezultāti var atšķirties. Klīniskos pētījumos pēc 6 mēnešiem pēc tikai 3 apstrādes reizēm pacientiem tika konstatēts vidēji par 47.8% mazāk matiņu. Šis rezultāts ir līdzīgs profesionālu epilācijas salonu piedāvātajam sniegumam.

 

 

Reklāma
Reklāma