Ko darīt, lai atkal derētu mazā, melnā vakarkleita?

Tikko vieni svētki garām. Tuvojas nākamie, bet jautājums, kā tikt iekšā mazajā, melnajā vakarkleitā, joprojām ir aktuāls. Pirkt jaunu? Turpināt "sēdēt uz diētas"? Varbūt izmēģināt jauno procedūru, ko piedāvā "WESTFALIA BEAUTY CLINICS"?

WESTFALIA BEAUTY CLINICS palīdz atbrīvoties no lokāliem tauku nogulsnējumiem, celulīta un liekā svara, kur nav bijusi efektīva diēta vai fiziskās aktivitātes, vienlaicīgi uzlabojot ādas tvirtumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"WESTFALIA BEAUTY CLINICS" palīdz atbrīvoties no lokāliem tauku nogulsnējumiem, celulīta un liekā svara, kur nav bijusi efektīva diēta vai fiziskās aktivitātes, vienlaicīgi uzlabojot ādas tvirtumu.

Apnikušas mokošas diētas un nogurdinošas sporta nodarbības?
"WESTFALIA BEAUTY CLINICS" — ķermeņa estētikas kabinets svara samazināšanai, figūras korekcijai un uzlabošanai gan sievietēm, gan vīriešiem. Tā ir jauna, efektīva un droša kompleksa sistēma ķermeņa kontūru modelēšanai.
"WESTFALIA BEAUTY CLINICS" palīdz atbrīvoties no lokāliem tauku nogulsnējumiem, celulīta un liekā svara, kur nav bijusi efektīva diēta vai fiziskās aktivitātes, vienlaicīgi uzlabojot ādas tvirtumu. Ultraskaņas un vakuuma apvienojums — bezoperācijas liposakcija ir viena no mūsdienu jaunākajām un efektīvākajām metodēm figūras korekcijai.
 

Kompleksa ultraskaņas liposakcijas un pressoterapijas procedūru apvienošana vienā procedūrā (2 h) garantē ilglaicīgu un stabilu rezultātu.
Ultraskaņas liposakcijas laikā tiek sašķeltas tauku šūnas, savukārt presoterapija uzlabo vielmaiņu un palīdz izvadīt lieko šķidrumu, procedūras laikā atbrīvojušos triglicerīdus un toksīnus.
Vienā seansā iespējams samazināt ķermeņa apkārtmēru par 1 līdz 3 cm, atkarībā no tauku slāņa biezuma un zonas. Pirmie rezultāti ir manāmi uzreiz, bet nākamajās dienās, ievērojot speciālista norādījumus, efekts kļūst vēl izteiktāks.
     * Procedūras laikā apstrādājamās zonas laukums: 25 x 25 cm.
     * Procedūras kopējais laiks: 120 min.
     * Procedūru kurss: 4 līdz 10 procedūras.
     * Intervāls starp procedūrām: 7 līdz 10 dienas.
Šāds periodiskums ieteicams tāpēc, lai izvairītos no limfātiskās sistēmas pārslogošanas.
Starplaikā starp liposakcijas prcedūrām ieteicams veikt 1 līdz 2 limfodrenāžas procedūras.
Var izvēlēties jebkuru no sev tīkamākajām limfodrenāžas procedūrām: manuālo vai aparatūras un hidro-masāžas, spiediena terapiju vai ķermeņa ietīšanas procedūras.

Četri soļi pretim slaidākam un tvirtākam ķermenim
Kompleksa aparātu "Diona Dia B", "Diona Slim Line" un "Diona Press Pro" izmantošana ir "WESTFALIA BEAUTY CLINICS" pamatprincips un ļauj sasniegt acīmredzamu stabilu rezultātu.
1. Ķermeņa diagnostika, individuāls terapijas plāns ar "Diona Dia B".
2. Vakuummasāža ar "Diona Slim Line".
3. Ultraskaņas lipolīze — Ultraskaņa + Vakuums ar "Diona Slim Line".
4. Presoterapija — mehāniskā limfodreanāža ar "Diona Press".

1. Ķermeņa diagnostika, individuāla terapijas plāna noteikšana ar "Diona Dia B" (30 min.)
Iegūtie dati tiek izmantoti, lai sastādītu optimālu, individuālu terapijas plānu figūras un liekā svara koriģēšanai konkrētam klientam. Kā arī, lai  varētu objektīvi kontrolēt un novērtēt procedūru efektivitāti.
2. Vakuummasāža ar "Diona Slim Line" (10 min.)
Pirms ultraskaņas lipolīzes procedūras tiek veikta impulsveida vakuummasāža, lai aktivizētu ādas funkcijas un "atvērtu limfmezglus". Šāda procesa laikā tiek aktivizēta vielmaiņa reģionālajos limfmezglos, kas vēlāk nodrošinās kvalitatīvu limfas attīrīšanu un drenāžu.
3. Ultraskaņas lipolīze — Ultraskaņa + Vakuums ar "Diona Slim Line" (30 līdz 40 min.)
Pēc sagatavošanas, izvēlētajai zonai var sākt kavitācijas procedūru. Taukaudu apstrāde vienlaicīgi ar ultraskaņu un vakuumu atbrīvo no lokāliem tauku nogulsnējumiem. Vakuumsūknis satver un piepaceļ taukaudus, tādā veidā ultraskaņas viļņa iedarbība ir tieši fokusēta uz apstrādājamo laukumu. Procedūru veic vienai problēmzonai, ne lielākai kā 25x25 cm. Šī unikālā tehnoloģija ir pilnīgi droša un nesāpīga klientam. Procedūras laikā tiek nostiprināts zemādas slānis, uzlabotas figūras kontūras. Ultraskaņas lipolīzes laikā sašķeltās tauku šūnas neatjaunojas. Īsā laikā iespējams sasniegt stabilu acīmredzamu rezultātu.



4. Presoterapija — mehāniskā limfodreanāža ar "Diona Press" (30 līdz 40 min.)
Pēc ultraskaņas lipolīzes tiek veikta limfodrenāža ar aparātu Diona Press, lai stimulētu limfātisko un venozo sistēmu, kā arī lai paātrinātu toksīnu izvadīšanu no organisma. Ultraskaņas iedarbības rezultātā atbrīvojušies triglicerīdi, no kuriem sastāv taukšūnas, nonāk starpšūnu telpā, no kurienes  tie tiek izvadīti dabiskā metabolisma ceļā.
Presoterapijas procedūras pozitīvo efektu iespējams papildināt ar ķermeņa ietīšanas procedūru, kur tiek izmantota profesionālā kosmetika "BIOSCREEN BIO ORGANIC".

Izvēlies sev piemērotāko!
Kas ir ultraskaņas lipolīze kavitācija?

Ultraskaņas lipolīze jeb kavitācija ir efektīva, mūsdienīga metode cīņā ar lieko svaru un celulītu. Ar ultraskaņas palīdzību iespējams likvidēt liekos taukus un celulītu bez ķirurģiskas iejaukšanās. Tas ir viens no visefektīvākajiem un drošākajiem veidiem, kā likvidēt uzkrātās “tauku rezervītes“ visproblemātiskākajās vietās gurni, vēders, mugura, augšstilbi, augšdelmi. Zemas frekvences ultraskaņas viļņu iedarbības rezultātā taukaudu starpšūnu telpā tiek radīti mazi mikro burbulīši, kas palielinās līdz pārplīst, izraisot triecienvilni.
Triecienviļņa rezultātā tiek bojāta tauku šūnu adipocītu, membrāna. Atbrīvojušies triglicerīdi, no kuriem sastāv taukšūnas, nonāk starpšūnu telpā, no kurienes  tie tiek izvadīti dabiskā metabolisma ceļā. 90% tauku tiek izvadīti ar limfātisko sistēmu, 10% absorbē asinis, kur triglicerīdi (tauku molekulu pamats) pārvēršas glikozes molekulās, kā rezultātā organisms iegūst papildu enerģiju.  
Apstrādes zonas: pleci, mugura, vēders, sēža, gurni, ceļi, apakšstilbi.
Procedūra ieteicama, ja ir: palielināts ķermeņa svars, lokāli tauku nogulsnējumi, celulīts jebkurā stadijā, pirms invazīvas liposakcijas.
Procedūra nav ieteicama, ja ir: lokālas ādas saslimšanas, asinsvadu slimības, aknu un nieru funkcionāli traucējumi, grūtniecība, ļaundabīgi veidojumi, audzēji un jaunveidojumi, cukura diabēts, smagas somatiskas slimības, metāla implanti, elektrokardiostimulatori, sirds slimības, asinsvadu slimību saasināšanās, tromboze un / vai tromboflebīts, nopietnas vielumaiņas problēmas.

Kas ir presoterapija?

Presoterapija jeb masāža ar mainīgu gaisa spiedienu ne vien patīkami relaksē, bet arī uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, kā arī palīdz izvadīt no organisma kaitīgos vielmaiņas galaproduktus toksīnus. Presoterapija ieteicama ja ir limfas cirkulācijas traucējumi, tūskas, varikozas vēnas un hroniska venoza mazspēja, muskuļu pārslodze. Piemērota ādas tonusa un elastības uzlabošanai. Tā ir viena no pamatprocedūrām figūras korekcijai un cīņai ar celulītu. Procedūras rezultāts: striju un celulīta samazināšanās, svara zudums un samazinājums taukaudos, ādas izlīdzināšana, ādas elastības uzlabošana un nostiprināšana, detoksikācija dziļā ādas attīrīšana.
Procedūra nav ieteicama, ja ir: dziļa asinsvadu tromboze, infekcijas (iekaisumi, limfangīts), smags endarterīts un artrīts (3. un 4. stadija), sirds nepietiekamība, hemofilija, paaugstināta kapilāru sieniņas jutība. Presoterapiju var kombinēt ar kosmētiskajiem līdzekļiem, ietīšanas procedūrām un vakuummasāžu.
Procedūras laiks: 20 līdz 60 min.
Procedūru kurss: 4 līdz 10 procedūras.
Ieteicamais procedūras biežums 2 līdz 3 reizes nedēļā.

Kas ir vakuummasāža?

Reklāma
Reklāma

Ķermeņa kopšanas procedūrās vakuummasāžu izmanto limfodrenāžai, apjoma samazināšanai, ādas tonusa uzlabošanai, rehabilitācijas periodā pēc ķermeņa plastiskās ķirurģijas. Tā uzskatāma par vienu no labākajiem ieročiem cīņā ar celulītu, lieko svaru un striju radītajām sekām. Procedūras rezultāts: tiek veikta saistaudu nostiprināšana, Vakuummasāža uzlabo asinsriti, limfas plūsmu, pastiprina audu apgādi ar skābekli. Vakuummasāžas rezultātā āda kļūst stingrāka, paaugstinās tās tonuss un elastīgums.
Tā palīdz atbrīvoties no tauku depo tipiskajās problēmzonās: ap vidukli, uz augšstilbiem, ap augšdelmiem, kā arī samazina dubultzodu. To izmanto arī, lai padarītu maigāku elkoņu ādu, kā arī nostiprinātu ādu uz augšdelmiem. Procedūra nav ieteicama, ja ir: lokālas ādas infekcijas, paplašināts kapilārais tīklojums, vēnu varikoze/tromboze, onkoloģiskas saslimšanas.
Vakuummasāžas procedūras laiks: 20 līdz 60 min.
Procedūru kurss: 6 līdz 10 procedūras.
Ieteicamais procedūru biežums 2 reizes nedēļā.


"Westfalia Beauty Clinics" izveidotājs "MS Westfalia GmbH" (Vācija) garantē aparatūras un pakalpojumu kvalitāti.

"WESTFALIA BEAUTY CLINICS" kabinets salonā "Ergoline" Baznīcas ielā 31, Rīga
Pierakstīšanās uz procedūrām pa tālr. 29638632, 29208628, 26406054
E-pasts: hplight@inbox.lv

www.wbc-beauty.com

www.e-beauty.lv