Kādu kosmētiku izvēlas "Bez Tabu" vadītāja Evelīna Strazdiņa?

Kas mudina sievietes iegādāties un lietot dekoratīvo kosmētiku? Vēlme izskatīties skaistākai, justies labāk... Bieži vien pievēršam uzmanību toņu gammai, noturībai, zīmola prestižam, galu galā – skaistai reklāmai, taču mazāk domājam par vielām, kas ir kosmētikas sastāvā. Taču arī dekoratīvā kosmētika var būt pilnībā dabīga, un vienlaikus sniegt maksimālu vizuālo kvalitāti.

Evelīnai Strazdiņai ir ļoti svarīga sajūta, lai grims ir kvalitatīvs, un sejai nav maskas efekts. Foto: Kristaps Bukovskis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Evelīnai Strazdiņai ir ļoti svarīga sajūta, lai grims ir kvalitatīvs, un sejai nav maskas efekts. Foto: Kristaps Bukovskis

Evelīna Strazdiņa, TV3 raidījuma Bez Tabu vadītāja, ir mamma 3 bērniem, no kuriem jaunākais nāca pasaulē pērnā gada 18. septembrī. "Tā kā ik vakaru, kad esmu ēterā, mani kārtīgi nogrimē ar televīzijas specifikai atbilstošu kosmētikas kārtu, man ir ļoti svarīga sajūta, lai grims ir kvalitatīvs, un sejai nav maskas efekta. Daudzas mammas brīdī, kad piedzims mazulis, vairāk aizdomājas par veselīgu un dabisku dzīvesveidu. Arī man tas ir ļoti svarīgs. Mazo bērnu joprojām baroju ar krūti un ļoti rūpējos par to, lai viņš saņemtu iespējami labāko! Tā kā zinu, ka došos mājās pie mazuļa un samīļošu viņu, vienmēr pēc raidījuma visu kosmētiku rūpīgi nomazgāju nost. Ikdienā krāsojos ļoti maz, jo viss, ko mēs liekam uz ādas, nonāk mūsu organismā, turklāt mazulis taču grib mammai arī pieskarties, samīļoties, un šajā vecumā ir raksturīgi rokas bāzt mutē..."

Kopā ar veikalu tīklu Biotēka aicinājām Evelīnu uz eksperimentu – pierasto TV ētera grimu aizstājām ar dabīgo minerālu kosmētiku Bellapierre.
"Efekts ir patiešām negaidīts. Grima pamats ir ļoti viegls, bet tai pat laikā lieliski sedzošs, kosmētika ļoti viegli klājas un, kombinējot krāsas pigmentus vai pamainot uzklāšanas tehniku (piemēram, samitrinot otiņu), iespejams nepieciešamajās vietās piešķirt spilgtus akcentus. Patika, ka kosmētika ir viegli klājama, kombinējama un toņu izvēle tiešām bagātīga. Tā ir ideāla ikdienas kosmētika, taču, piešķirot akcentus ar toņu spilgtumu, iespējams panākt arī izteiksmīgāku grimu, kāds vajadzīgs TV vai vakaram. Kosmētika ir noturīga un viegli klājas, nenobirst. Turklāt, kā sola ražotājs, tā esot pilnīgi dabiska,” par redzamo efektu priecājas Evelīna.

Kas ir Bellapierre?
Tāpat kā ar dabīgās kopjošās kosmētikas sastāvā esošajām vielām ir iespējams panākt iedarbīgu rezultātu, arī dabīgā dekoratīvā kosmētika var būt kvalitatīva, noturīga un daudzveidīga krāsu gammā. Turklāt dažādi pielietojama, kombinējot toņu pigmentus dažādos kosmētikas līdzekļos un darot to ar vienkāršiem paņēmieniem.
Bellapierre produktu klāsta pamatu veido galvenās grupas: pūderi, vaigu sārtumi jeb rūži,  bronzeri un ar pigmenti.
Bellapierre produkti ir īpaši ar to, ka tie ir tīri minerālu pūderi bez jebkādiem citiem piejaukumiem.

• Tādēļ tie, pirmkārt, ir daudzfunkcionāli – viens un tas pats līdzeklis, atkarībā no izmantotās otiņas un uzklāšanas veida var būt gan korektors, gan pūderis, gan acu ēnas, gan lūpu krāsa. Tas izskatīties kā maigs pasteļtonis vai kā dramatisks, košs akcents.

• Otrkārt, tos var jaukt savā starpā, tādejādi iegūstot jebkuru vajadzīgo toni: vai tas būtu precīzi ar ādas nokrāsu saskanošs pūderis, vai arī jaunākais modes kliedziens make-up krāsu pasaulē.

• Augstā minerālo pulveru kvalitāte nodrošina vienmērīgu klājumu un izcilu grima noturību.
Tā kā Bellapierre ir tīri minerāli bez citiem piejaukumiem, tad tie bez problēmām sajaucami ar jebkuru bezkrāsainu vai krāsainu bāzi, vai tā būtu mīļākā lūpu krāsa, skropstu tuša vai nagu laka!

Bellapierre pūderi, rūži un bronzeri katrs ir 4 toņos.

• Nesatur talku, eļļas, pildvielas, sintētiskās krāsvielas, konservantus vai jebkādas citas piedevas.

• Neaizsprosto poras, neveicina piņņu rašanos.

• Antioksidantu iedarbība.

• UVA un UVB staru aizsardzība (SPF15).

• Pilnībā maskē ādas defektus (acne, rosacea, ekzēma u.c.).

• Kavē sīko grumbiņu parādīšanos.

• Dermatologu rekomendēti.


Bellapierre pigmenti

Reklāma
Reklāma

• 100% dabiski pigmenti no vizlas, hipoalerģiski – piemēroti pat visjutīgākajai ādai. Vizla ir dabisks iezis, kuru sasmalcinot un oksidējot ar skābekli, atkarībā no oksidācijas pakāpes, iegūst dažādus toņus, apstrādes procesā neizmantojot un nepievienojot nekādas citas vielas.

• Bezgalīga krāsu bagātība – 105 toņi, kurus vēl arī var jaukt savā starpā, iegūstot neierobežotu skaitu tieši Jums tīkamu nokrāsu.

• Visnoturīgākais grims, kāds vien iespējams: nesaveļas, neiegulst ādas krokās, neizbalē, neatstāj traipus.

• Nomazgājami ar ūdeni – nav vajadzīgs līdzeklis grima noņemšanai.

• Daudzpusīgi pielietojami:
- Kā acu ēnas.
- Kā acu līnija.
- Kā skropstu tuša.
- Kā lūpu krāsa.
- Kā nagu laka.
- Kā vaigu sārtums.
- Kā mirdzošs pūderis ķermeņa zonu akcentēšanai.

• Uzklāti ar sausu otiņu, izskatīsies maigi un dabiski, ar ūdenī samitrinātu otiņu vai sūklīti – koši un piesātināti.
Papildus ērtībai un grima precizitatei iespējams iegādāties arī Bellapierre īpašās otas.

Evelīnas grimam izmantots:
Bellapierre birstošais pūderis Ivory – kā korektors.
Pūderis Cinnamon – kā pamats, fiksējošais un matejošais pūderis.
Vaigu sārtums Autumn Glow.
Pigmenti acīm: Twilight (zeltīts), Discotheque (gaiši zaļš), Stage (tumši olīvzaļš).
Lūpām: Lūpu spīdums un pigments Coral Reef (zeltīti oranžs).

Bellapierre iespejams iegādāties veikalos Biotēka Vecrīgā, Barona ielā, Molā, SKY Mežciemā, i/c Sky&More un Spice home, un Biotēka ekomarket Antenas ielā.


Vairak informācijas: www.bioteka.lv


Grims: Bellapierre vizāžiste Inese Māliņa
Konsulteja: Biotēka direktora vietniece Dita Lase
Sagatavoja: Inga Melberga