Pārbaudi redzi bez maksas!

Tikai tirdzniecības centrā Origo 1. – 2. aprīlī un 8. – 9. aprīlī ikviens varēs veikt bezmaksas redzes testu ar autorefrektometru, lai noskaidrotu, vai jāpievērš pastiprināta uzmanība redzes veselībai.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

No plkst. 14:00 līdz 20:00 SIA Optometrijas centrs eksperti ar autorefrektometru pieņems interesentus rindas kārtībā pie veikala RIMI (1. stāvs, A māja).


Redzes veselības pārbaudei tiks izmantota elektroniska ierīce, autorefrektometrs, kas sniedz aptuvenu priekšstatu par cilvēka acs optisko stiprumu redzēšanai tālumā. Ar autorefrektometra palīdzību ~5 minūšu laikā ir iespējams noteikt, vai cilvēkam ir redzes veselības traucējumi. Ja iekārta uzrāda kādas novirzes no normas, nepieciešams apmeklēt speciālistu un veikt padziļinātu izmeklējumu.


„Arvien vairāk cilvēku speciālistu apmeklē brīdī, kad redzes veselība jau ir ievērojami pasliktinājusies, tādēļ piedāvājam cilvēkus apstāties un veltīt piecas minūtes ātrai un ērtai redzes pārbaudei tirdzniecības centrā Origo. Savlaicīga redzes pārbaude var ne tikai apturēt redzes pasliktināšanos, bet, izvēloties piemērotu korekcijas metodi, redzes pasliktināšanos apturēt,” skaidro SIA Optometrijas centrs pārstāve Anna Mūrniece.

Reklāma
Reklāma


Tirdzniecības centrs Origo atrodas Rīgā, Stacijas laukumā 2.