Deviņi soļi, kā pareizi uzkrāsoties

Pavisam nedaudz kosmētikas, pavisam nedaudz pašapziņas  un ikviena sieviete izskatās neatvairāma. Tomēr ir jāievēro daži padomi, lai kosmētika izskatītos gaumīgi. Svarīga ir arī kosmētikas uzklāšanas secība.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

1. solis
Seju no sviedriem un putekļiem attīri ar pieniņu vai toniku. Pieniņu vislabāk uzklāt ar mitriem pirkstiem ar apļveida kustībām. Atstāj uz sejas divas trīs minūtes, nomazgā ar siltu ūdeni, nosusina ar mīkstu dvieli vai salveti. Toniku var aizstāt vai nu ar losjonu, vai ar izsmidzināmo minerālūdeni.

2. solis
Uzklāj sejai mitrinošu krēmu, lai āda tiktu apgādāta ar  mitrinošām, ūdenī šķīstošām aktīvām vielām, piemēram, polisaharīdiem augu ekstraktos, glicerīnu, hialuronskābi, vitamīniem, lai stiprinātu ādu, būtiski to barot ar bagātinošiem un atjaunojošiem augu ekstraktiem, lipīdiem, antioksidantiem un lai aizsargātu ādu no ārējās iedarbības un ūdens zuduma. Kad krēms iesūcies ādā, ar maskējošo zīmuli paslēp apsārtumus un/vai pumpas.

3. solis
Vienmērīgi uzklāj sejai tonālo krēmu vai pūderkrēmu, kas atbilst tavam sejas tonim. Ar pirkstiem (labāk ar švammīti) uzklāj savai ādai piemērotu tonālo krēmu. Dari to saudzīgi, krēmu nedrīkst uzklāt ar straujām, intensīvām kustībām. Izvēloties tonālo krēmu vai pūderkrēmu, izmēģini to, atrodoties dabiskā apgaismojumā. Tonālos krēmus neizmēģina uz plaukstas vai delnas virspuses — roku ādas krāsa atšķiras no sejas ādas toņa. Lai pārliecinātos, vai tonis der gan kaklam, gan sejai, uzliec nedaudz krēma uz žokļa līnijas. Krāsa, kas uz ādas it kā pazūd, ir īstā.

4. solis
Kad tonālais krēms uzklāts, vari seju viegli nopūderēt. Bet tiešām neuzkrītoši, un vēlams tikai uz vakara pasākumiem. Pirms pūdera uzklāšanas pārliecinies, vai uzklātajā kosmētikas kārtā nav kādas svītras vai rievas. Ja pūderis tiks uzklāts tām virsū, tās vairs likvidēt nevarēs. Bet, ja jūsu seja ir ļoti mitra, ieteicams to vispirms nosusināt ar salveti, citādi pūderis saķeps.

5. solis
Tad tev jāizvēlas, ko akcentēsi — acis vai lūpas. Vasaras dienām pietiks tikai ar skropstu tušu un lūpu spīdumu. Ja dodies uz ballīti, izvēlies arī acu ēnas un vaigu sārtumu. Ja dodies uz ballīti, vari iezīmēt savas uzacis un ar zīmulīti uzvilkt acu līniju. Ikdienā bez tā var arī iztikt.

6. solis
Uzklāj piemērotas acu ēnas. Izmēģini dažādas kombinācijas, un tu būsi pārsteigta par iegūto rezultātu. Ar baltām acu ēnām izgaismo skatienu. Izceļ to plaksta daļu, kur tās ir uzklātas, piešķir apjomu. Melnās acu ēnas samazina tās daļas reljefu, kur uzklātas, un to padziļina. Pelēkās ēnas paspilgtina acu skatu, padara to samtainu. Smilškrāsas un rozā acu ēnas izgaismo acu skatienu, spilgtos toņus padara maigākus. Zilās un zaļās ēnas nav ieteicams lietot tīros toņus, jo tie var padarīt acu izteiksmi aukstu un skarbu. Violetās ēnas nav ieteicams lietot, ja ir izteikti loki ap acīm.

7. solis
Uzkrāso skropstas ar pagarinošu, apjomu palielinošu vai kādu citu skropstu tušu. Klāj vieglām zigzaga kustībām, tā izvairoties no skropstu saķepšanas. Ar rullīša galu izķemmē apakšējās skropstas, velkot to no vienas puses uz otru. Izķemmē skropstas ar skropstu ķemmīti, notraucot tušas atliekas un neļaujot skropstām salipt.

8. solis
Ar sārtumu iezīmē vaigu kaulu zonu. Lai veidotu dabisku vaigu sārtumu, pasmaidi un viegli piepūderē ar drupanu vaigu krāsu, ar lielu otu, vaigu kaulu izceļošos daļu.


9. solis
Uzkrāso lūpas. Pirms krāso lūpas, vispirms uz tām uzklājiet tonālo krēmu. Ja vēlies, lai lūpu krāsa neatstāj pēdas uz glāzēm, krūzēm un citur, kur vien tās pieskaras, nav obligāti jāpērk ķīmiskās lūpu krāsas. Pilnīgi pietiek, ja tu nokrāsotas lūpas mazliet nopūderēsi. Rezultāts būs vēl labāks, ja parastā pūdera vietā izmantosiet speciālo lūpu pūderi. Apaļu seju īpašniecēm nav nepieciešamas taisnas, stingras līnijas – tāpēc nav ieteicams uzsvērt lūpu kontūras. Bet kalsna seja izskatīsies labāk, ja lūpām būs uzklāts lūpu spīdums. Ja vēlies, lai lūpas ir elastīgas un veselīgas, neaizmirstiet rītos un vakaros tās masēt ar zobu suku.

SKATIES VIDEO!
http://www.youtube.com/watch?v=LcWBsfbywzU&feature=related

ARTDECO jaunā kolekcija
ARTDECO ir radījis Pavasara/Vasaras 2011 kolekciju ar ļoti īpašu un unikālu dizainu. Šoreiz jaunajai kolekcijai iedvesmu devis pasaulē pazīstamais mākslinieks – Karlo Ferarri . Mākslinieka žanrs ir eļļas gleznas, kas ir reālas kā fotogrāfija. Mākslinieka augu motīvi vienlaikus ir tēlaini un haotiski. Viņa glezna acumirklī tapa par jauno dizaina pamatu ARTDECO Pavasara/Vasaras 2011 kolekcijas aktuālajiem toņiem. Karlo Ferarri ir dzimis 1946.gadā Massenzatico, Redžio di Emilija provincē, Itālijā. Mākslinieks ar tehniku, kas ir neparasta un jaunām iemaņām bagāta, rada attēlus, kas šķiet kā uzņemta fotogrāfija, tomēr saglabā klasiskās gleznas īpašības. Mākslinieka radītās eļļas gleznas īpašas padara ziedu motīvi, kas pazūd tumsas fantāzijā – krāsu triloģijā – balts, sarkans un melns.
Karlo Ferarri ir atzīts mākslinieks, kura darbi ir kļuvuši par klasiku.

 

Reklāma
Reklāma