Gribu glītu vēderiņu un slaidas kājas

Eh, tik ļoti gribas glītu vēderiņu un slaidas, muskuļotas kājas. Tomēr dažkārt pie šāda izskata tikt nav pārāk viegli. Vienā brīdī pietrūkst gribasspēka, citā brīdī liekas, ka neiespējami atrast laiku regulāriem treniņiem. Un pēkšņi vēl atklājas, ka vingrinājumi, ko veicam, nav piemērotākie problēmas risināšanai… 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pieredzē dalās Dāvja (1 gads 3 mēneši) mamma Sanita: „Uz sporta zāli sāku iet pavisam vienkārša iemesla dēļ – pēc grūtniecības jāsavāc vēders. Protams, arī mājās vingroju, bet tas nav cilvēkiem ar vājāku gribasspēku. Te kā attaisnojums ir nogurums, te nav laika utt. Taču veselais saprāts saka, kaut kā jāsaņemas. Sagadījās arī tā, ka gribējās kādu laika sprīdi veltīt tikai sev. Tātad, ejot uz sporta zāli, apvienoju patīkamo (laiks tikai sev) ar lietderīgo (vingrot). Jā, sākumā gāja grūti, bet nu jau ir iegājies tāds ritms, ka 3 reizes nedēļā ņemu savu somu ar treniņtērpu un eju uz zāli. Tā kā man bija arī individuālie treniņi, tad, veicot vingrinājumus, uzzināju ne tikai, kā pareizi to darīt (mājās vingrojot mēs citreiz pat neapzināmies, ka darām nepareizi un tātad ir arī mazāks efekts), bet arī konkrēti, kurš muskulis tiek nodarbināts. Ja vēl par vēdera muskuļiem, šķiet, informēta ir katra sieviete, tad man bija pārsteigums, ka mana vājā vieta ir... gūžas muskuļi. Līdz ar to šobrīd  nostiprinu ne tikai vēdera muskulatūru, bet arī īpašu uzmanību pievēršu gūžām.”

Tāpēc sporta Studija Sports Pluss piedāvā neskaitāma veida nodarbības, lai katra sieviete varētu atrast sev piemērotāko. Lūk, daži piemēri:
Body Talk. Nodarbība ķermeņa skaistu formu veidošanai un muskuļu stiprināšanai. Vingrinājumi tiek atkārtoti vairākas reizes ar ātruma maiņu, izmantojot hanteles, nūjas, gumijas, stieņus un stepus.

Combo. Vidējas un augstas intensitātes cardio aerobikas nodarbība ar dažādiem spēka vingrinājumiem 40 minūšu garumā. Šis aerobikas veids efektīvi sadedzina taukus, veicina sirds darbību, izturību un visa ķermeņa atveseļošanos. Tiek izmantots dažāds fitnesa inventārs.

Latin Jazz. Body isolations – šī nodarbība piemērota gan iesācējiem, gan dejotājiem ar pieredzi. Nodarbības māca dažādas dejas kombinācijas, kā arī izpilda spēka vingrinājumus un stiepšanos. Palīdz uzlabot lokanību un ķermeņa plastiku.

Strip Plastic. Moderns deju virziens. Maigas, plūstošas un sievišķīgas kustības – tā ir deju nodarbība ar pagriezieniem, ķermeņa trīsuļošanu, gurnu apļošanu, kas padara ķermeni daudz vijīgāku, tonizē un atbrīvo vēdera muskulatūru.

Apļa treniņš. Vidējas intensitātes treniņš, kas domāts visu muskuļu grupu izturībai un attīstībai. Spēka treniņš vēdera preses, muguras un kāju nostiprināšanai. Tiek izmantots skrejceliņš PRO-1, eleptiskais trenažieris CS-5, kā arī espanderi, bumbas, hanteles u.c.

ZUMBA Fitness. Tā ir deju fitness nodarbība, ar ļoti vienkāršām kustībām, tas ir līdzeklis pret stresu un nogurumu, un ir arī kardio treniņš. Deju kustības nostiprina visu ķermeņa muskulatūru, tai skaitā arī sirdi. Vienā nodarbībā var sadedzināt no 700-1000 kalorijām. Tiek izmantoti espanderi un hanteles. Tā ir nodarbība, uz kuru nevis jāiet, bet uz kuru gribās iet.

Relax Terapija. Tie ir vingrojumi mugurkaula kustību traucējumu mazināšanai un sāpju profilaksei. Asanu (pozu) mērķis ir nodrošināt muskuļu elastību un asins apgādi, uzlabot limfātisko sistēmu un vielmaiņu, normalizēt asinsspiedienu, nostiprināt un nomierināt nervu sistēmu. Piemērota visos vecumos.

PI-YO. Divu interesantu nodarbību salikums: Yoga attīsta lokanību, dāvā vieglumu kustībās, pilates – veselīgu mugurkaulu un skaistu stāju. Nodarbības uzlabo asinsriti un elpošanu, relaksējoši atbrīvo ne tikai muskuļus, bet arī nervu sistēmu. Nodarbības iekļauj sevī stiepšanos un līdzsvara vingrojumus.

SLIM EXPRESS. Kompleksā nodarbība gan sievietēm, gan vīriešiem, kuri vēlas atbrīvoties no liekā svara. Pulsa režīmā tiek kombinēti aerobikas un spēka treniņi, veicinot tauku sadedzināšanu un muskuļu stiprināšanu.

Beautiful & Strenght. Fitnesa nodarbība, kuras laikā tiek kombinēti spēka un stiepšanās vingrojumi, attīsta muskuļu spēku, izturību, veido ķermeņa muskulatūras reljefu, nodarbība svara samazināšanai - tiek izmantots dažāds fitnesa inventārs - dažādiem sagatavotības līmeņiem.

Fat Burner. Aerobikas nodarbība, kuras laikā tiek uzturēta ilgstoša un vienmērīga fiziskā slodze, vērsta uz ķermeņa masas samazināšanu, vispārēju organisma stiprināšanu un locītavu kustīguma trenēšanu - dažādiem sagatavotības līmeņiem.

Figūras korekcija. Enerģisks vingrojumu komplekss, kas aptver visas muskuļu grupas, saistībā ar plastiku un dejas elementiem, atbilstošā mūzikas pavadījumā, attīstot stāju, grāciju un koordināciju.

Pilates. Stingri izstrādāta vingrošanas sistēma, kura balstās uz ķermeņa "centra spēku", veicina sabalansētu un simetrisku muskulatūras attīstību – bez iepriekšējas sagatavotības.

Kustību grācija. Pozitīvām emocijām piepildīta nodarbība, kurā izmantoti iecienītākie kalanētikas, pilates, jogas + spēka un stiepšanās vingrinājumi – vingram, skaistam un lokanam ķermenim, iznesīgai stājai un veselīgai pašapziņai!
 
BALETT pamati. Klasiskais balets ir dejas mākslas veids, kas pamatā jebkurām citām kustībām un dejošanas veidiem. Nodarbības notiek pēc profesionālās skolas pamatiem, un tie ir – izkopt sevi, pilnveidot koordināciju, stāju, muzikalitāti un dejiskumu, kā arī nostiprināt muskuļu grupas un attīstīt fizisko formu.

Ārstnieciskā vingrošana. Zemas intensitātes speciāli izstrādāta vingrojumu sistēma ārstniecības un profilakses nolūkos, ko pielieto ilgstoši un sistemātiski, pakāpeniski palielinot slodzi. Vingrojumi uzlabo asinsrites, elpošanas un gremošanas orgānu darbību, stimulē centrālo nervu sistēmu, Izmantojot koriģējošus vingrojumus, var samazināt vai novērsts dažādas ķermeņa deformācijas, piemēram, nepareiza stāja, skolioze. Pirms un pēc nodarbības tiek mērīts pulss un asinsspiediens.

Aerolates. Mūsdienīga, efektīva programma, kura ātrā laikā palīdzēs Jums iegūt labu fizisko formu un nomest lieko svaru. Unikāla pilašu vingrinājumu kombinācija koriģēs Jūsu figūru, bet aizraujoša nodarbība aerobikas stilā veicinās lieko kaloriju sadedzināšanu un lielisku noskaņojumu
 
Body Architect. Vidējas un augstas intensitātes aerobikas nodarbība ķermeņa formas veidošanai, spēka un izturības attīstīšanai, muskulatūras un problemātisko zonu stiprināšanai, kurā izmanto dažādu fitnesa inventāru.
 
Par citām nodarbībām lasi www.sportspluss.lv

Studija Sports Pluss atrodas pašā pilsētas centrā – Blaumaņa un Tērbatas ielu stūrī. Jūs gaida neliels, bet saliedēts un draudzīgs kolektīvs ar lielu darba pieredzi, entuziasmu un dzīvesprieku. Nodarbības vada treneri, kuri ne tikai pareizi, precīzi un skaisti parāda vingrojumus, bet arī seko pareizai to izpildei, lai jūs savai veselībai nenodarītu pāri, bet gan gūtu pienākošo labumu. Pieejamas arī individuālās nodarbības. Papildus varēsiet apmeklēt arī solāriju, masāžu, saunu un kosmetologu, savukārt nelielajā bārā varēsiet nobaudīt svaigi spiestas augļu un dārzeņu sulas. Bez tam, katros svētkos studija saviem klientiem sarūpē dažādus pārsteigumus, loterijas, konkursus un, protams, dāvanas.

Ieskaties: www.sportspluss.lv

Reklāma
Reklāma