RASA — dabas veltes skaistuma sardzē!

RASA kosmētika ir zīmols, kas nodarbojas ar jūsu ādas skaistuma aizsargāšanu ar dabas un zinātnes palīdzību. Šim nolūkam esam radījuši un ieviesuši novatoriskas formulas, kas atrisina specifiskas ādas vajadzības atkarībā no dažādiem ādas tipiem. Mazāk investēt mārketingā, vairāk — produktu attīstībā — šādu līniju ietur RASA zīmols.

RASA kosmētikas līniju izveides un vadības komandas līdere Natālija Dubņikova.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

RASA kosmētikas līniju izveides un vadības komandas līdere Natālija Dubņikova.

Latvijā RASA piedāvā trīs no savām veiksmīgākajām kosmētisko produktu sērijām: pretnovecošanas līniju nobriedušai ādai, līniju bez parabēniem, smaržvielām un krāsvielām jutīgai ādai un universālu līniju visu tipu ādas mitrināšanai, bagātināšanai un matēšanai.


Pretnovecošanas līnija ir bagātināta ar tādiem elementiem kā Matrixyl, Nectapure ekstrakts un hialorunāns — stiprām un aktīvām sastāvdaļām, kas efektīvi aizsargā ādu un nekavējoties mazina novecošanās pazīmes.


Produktu līnija jutīgai ādai ir ļoti maiga. Tās sastāvā ir augu ekstrakti, kastaņu, lazdu riekstu un vīnogu ekstrakti, kā arī persiku un vīnogu eļļa. Šī līnija patiks tiem, kuri dod priekšroku dabiskiem skaistumkopšanas līdzekļiem.


Līnija visiem ādas tipiem apvieno 3 klasiskus, bet īpaši iedarbīgus komponentus ādas skaistuma aizsardzībai, — kolagēnu, elastīnu un hialuronānu, — kuru sintēze sniedz lielisku rezultātu. Šī līnija ir īpaši piemērota aktīvām sievietēm, kuras izjūt laika trūkumu, — visi krēmi ātri uzsūcas, radot perfektu pamatu turpmākajai meikapa uzlikšanai. Pieniņš un toniks divi vienā sejas tīrīšanai ir lielisks, īpaši piemērots ceļojumu laikā, apmeklējot fitnesa zāli vai arī tad, ja jūsu rīcībā ir tikai dažas minūtes, lai kārtīgi notīrītu seju.

Reklāma
Reklāma


Pirms ienākšanas Latvijas tirgū RASA produktiem tika veikti vairāki pētījumi. Tos testēja 25 Latvijas sievietes katru dienu 2 nedēļu garumā, fiksējot rezultātus un sniedzot savus atzinumus. 96% respondentu pēc RASA līnijas lietošanas novēroja pozitīvu ietekmi, vairumam testētāju bija pozitīvs vizuālais efekts jau pēc 5 dienām, bet 1/3 ievēroja tūlītēju pozitīvu efektu. Skaistumkopšanas biznesā šāds rezultāts var tikt uzskatīts par fenomenālu.
Skatiet zemāk:


RASA produkti uztur līdzsvaru starp labu kvalitāti un pieņemamu cenu: RASA cenu diapazons ir 3 līdz 7 LVL robežās atkarībā no produkta (sejas tīrīšanas līdzeklis vai krēms) un produkta līnijas.


Minēto trīs RASA kosmētikas līniju izveides un vadības komandas līdere ir Natālija Dubņikova, kas nodarbojas ar ķīmijas un bioķīmijas zinātni. Viņas un komandas radītie produkti ieguvuši daudzus svarīgus apbalvojumus ne tikai inovāciju jomā, tos augstu vērtē arī klienti. Piemēram, RASA līnijas saņēmušas dažādas Lietuvas COSMOPOLITAN skaistuma balvas 3 gadus pēc kārtas. Mēs ceram tuvākajā nākotnē piedāvāt vairāk RASA līniju un produktu ķermeņa un matu kopšanai.


RASA sejas kopšanas līnijas šobrīd ir pieejamas lielākajā daļā RIMI, kā arī MAXIMA XX un XXX veikalos.


Vairāk informācijas par RASA: www.biok.lt/lv