Matu taisnošana un atjaunošana ar keratīnu? Norise un rezultāts

Visas daiļā dzimuma pārstāves ik dienu grib izskatīties perfekti, bet ne vienmēr mūsu mati ir tik paklausīgi, kā gribētos. No rīta ieveidojat skaistu frizūru, taču nerātnais vējš visu izbojā jau pie pirmās izdevības. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Beidzot Latvijā ir ienākusi ASV vispopulārākā un pieprasītākā friziersalonu procedūra matu taisnošana un atjaunošana ar keratīnu (saukta arī par Brazīlijas matu taisnošanu). Hair & Beauty frizieruprāt, tas ir pēdējo 50 gadu visrevolucionārākais atklājums matu kopšanas industrijā. Unikālā procedūra Global Keratin der visiem matu tipiem, atjauno matu struktūru, padarot tos veselīgākus un skaistākus. Īpaši iespaidīgi rezultāti ir redzami kopjot ļoti bojātus matus. Šo procedūru var veikt kā sievietes, tā vīrieši.

Procedūras norise:
1. Mati tiek izmazgāti ar īpašu šampūnu, lai atvērtos matu zvīņas.
2. Uz matiem uzklāj dabīgo keratīnu, ko iegūst no Jaunzēlandes aitu vilnas. Keratīns ir viela, no kā ir būvēts cilvēka un dzīvnieku mats (neskaitāmi keratīna slāņi). Un tagad ir radīta tehnoloģija, kas saārdītos keratīna slāņus var aizpildīt ar dabīgo keratīnu.
3. Matus silda ar pannu, lai ar tvaika palīdzību tiktu ievadītas nano-keratīna daļiņas.

Efektīvs rezultāts
Rezultāts ir pārsteidzošs – mati izskatās kā no TV šampūnu reklāmas un efekts saglabājas vismaz 3 mēnešus. Procedūra ir tik efektīva, ka var iztaisnot pat čirkainos (afro) matus vai svaigus ilgviļņus. Jo vairāk mats ir bojāts, jo labāks ir rezultāts, proti, uz bojāta mata ir vairāk vietas, kas jāaizpilda ar trūkstošo keratīnu. Procedūra lieliski der arī dabīgi taisniem matiem, lai noņemtu pūkainumu un piedotu spīdumu un mirdzumu.
Vienīgais mīnuss šī procedūras radītais efekts klientiem tā iepatīkas, ka viņi no tās kļūst atkarīgi... Global Keratin ne tikai nebojā matus, bet atjauno tos un veicina matu atveseļošanu.

Priekšrocības:
• Nav nevienas citas metodes, kura sasniegtu tādus rezultātus;
• Tā jebkuriem matiem nodrošina veselību, zīdainumu, mirdzumu un spīdumu;
• Tā dod tūlītēju efektu un iedarbojas uz visiem matu tipiem;
• Frizieri apgalvo, ka tas ir ideāls matu kopšanas veids;
• Šis ir viens no vispārsteidzošākajiem atklājumiem matu kopšanas industrijā;
• Procedūru var veikt kaut katru mēnesi. Vēl vairāk tā ir atļauta pat bērniem no 6 gadu vecuma.
 

Reklāma
Reklāma