Lēkājošie cilvēki. VIDEO

Tu netici, ka cilvēkam ir iespējams pārvietoties ar ātrumu līdz 30 km/h, lēkt 2 m augstumā, skriet ar soļiem garumā līdz 3 metriem un pat izpildīt neticamus akrobātiskus trikus? Skaties VIDEO!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lieliskais priekšnesums!

Populāri arī Londonā


Ja arī tu vēlies šadi iemācīties, skaties šeit!

 

Video Ātrāks par visiem skaties šeit!

Reklāma
Reklāma

Video Popielas cienīgi skaties šeit!

Video par baigajiem lēkātājiem skaties šeit!

ZINĀŠANAI: PoweriZer ļauj pārvietoties ar ātrumu līdz 30 km/h, lēkt 2 m augstumā, skriet ar soļiem garumā līdz 3 metriem un pat izpildīt akrobātiskus trikus. To var izmantot gan vidēji atlētiski cilvēki, gan profesionāli cirka artisti! PoweriZer ir īpaši interesants cilvēkiem, kas nodarbojas ar sportu. Ar šīs ierīces palīdzību Jūs varat viegli ielikt basketbola bumbu gredzenā, taisīt salto un lēkt augstumā, no kura aizrauj elpu!
PoweriZer ir daudz funkciju: asinsrites uzlabojums, dod iespēju samazināt svaru, fitnes treniņu aizstāšana, baudai, veselībai u.t.t.. PoweriZer var izmantot kā līdzekli, lai novājētu, tā kā pēc 30 aktīvas atpūtas minūtēm Jūsu ķermeņa svars samazinās par 1 kilogramu. Kalorijas sadedzinās ar kosmisku ātrumu.


PoweriZer ir radīts ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Bērnam tā ir ne tikai iespēja redzēt pasauli no pieaugušā augstuma, bet arī veids paātrināt attīstības procesu. Baudiet neticamu augstumu un PoweriZer ātrumu! Šis modelis ļauj lēkt līdz 1,30 metram augstumā, kā arī skriet, auļot ar lecamauklu – viss un pat vairāk iespējamo vingrinājumu sievietēm un visu vecumu bērniem, kad Jums ir PoweriZer!
 
Īpaši brīdinājumi bērniem:
1. Obligāti uzvelciet aizsargaksesuārus (ne tikai ķiveri, bet arī aizsargus ceļiem, delnām un elkoņiem).
2. Pirmais solis: uzvelciet bērnam PoweriZer uz augsta krēsla un pieaugušam jāpalīdz bērnam piecelties kājās sev pretī.
3. Pieaugušajam jāpalīdz bērnam iet soli pa solim, pieturot viņu ar abām rokām.
4. Nav iespējams stāvēt mierīgi uz vietas, tāpēc bērnam ir jākustas, lai saglabātu līdzsvaru.
5. Aizliegts bērnam trenēties bez pieagušo klātbūtnes.
 

Ieskaties: www.110.lv