Notievēšanas panākumu atslēga – ļāvos izaicinājumam

Kā daudzas jaunās māmiņas, saskāros ar to, ka nekas cits, kā rūpes par zīdaini, vīru un mājām neeksistē. Grūtniecības laikā klāt nāca 30 kg, pēc dzemdībām palika +15 kg un riebums pret savu atspulgu spogulī.

Notievēšanas panākumu atslēga – ļāvos izaicinājumam

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Portāls mammam.lv/tetiem.lv kā marta mēneša tematu ir izsludinājis Gribu sev patikt! Lūdzu, dalies pieredzē, ko un kā dari vai darīji tu, lai sev patiktu vairāk un vairāk! Iesūtīt pieredzi


Lasi māmiņas Arishas pieredzi!
 

Pirms grūtniecības biju sasniegusi, pēc savām domām, ideālu svaru. Neskatoties uz to, ka apzinājos, ka esmu jaunā māmiņa, nevarēju nomierināties, ka jau 6 mēneši pagājuši, un es bez iekšējiem pārmetumiem uz sevi nevarēju palūkoties. Negaidīti nāca piedāvājums vadīt aerobiku sievietēm, jo man pirms tam bija neliela pieredze šajā jomā. Pirms grūtniecības arī bija šāds piedāvājums, bet to noraidīju, jo nobijos. Bet šoreiz piedāvājumu pieņēmu. Šodien sanāk, ka daļa diena bez visiem pienākumiem paiet, apgūstot jaunu informāciju par ķermeņa formas uzlabošanu,–  pati fiziski sevi nodarbinu, sievietes ir priecīgas, un man tā ir iespēja izrauties no mājām un kontaktēties ar citām sievietēm. Turklāt sarunu tēma nav tikai bērni un vīri.

Redzu rezultātu uz sava auguma, mazliet jau tas mani iepriecina, ceļas pašapziņa, un arī  citiem varu radīt gandarījumu un pozitīvas emocijas.

Reklāma
Reklāma

 

 

Iesūtījusi Arisha, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma