“Gribas tos lietot vēl un vēl!” – dāmas, pusaudzes un māmiņas izmēģina Palmer’s kosmētiku

Lieliski smaržo, padara ādu zīdainu un gribas tos lietot vēl un vēl – tādas ir galvenās atsauksmes par Palmer’s ķermeņa kopjošo kosmētiku. Palmer’s produktus izmēģināja dāmas trīs ģimenēs no 4 līdz 40 gadu vecumam.
Maigi un patīkami! Tādi ir Palmers ķermeņa kopšanas produkti.

FOTO: Publicitātes foto

Maigi un patīkami! Tādi ir Palmer's ķermeņa kopšanas produkti.

“Pēc šo produktu izmēģināšanas noteikti izmēģināšu arī citus Palmer’s produktus, piemēram, kakao sviesta matu kondicionieri un kādu no ķermeņa eļļām, jo tie ne tikai labi smaržo, bet arī lieliski pilda savu funkciju,” stāsta 25 gadus veca sieviete ar aktīvu dzīvesveidu. Trīs bērnu mamma atzīst, ka bērni, pamanot šos Palmer's produktus, arī labprāt tos sāka lietot – četrgadniece priecājas par lūpu balzāmu, bet pusaudzes par roku krēmu un ķermeņa krēmu. Divu bērnu mamma, saņemot testēšanai produktus, uz tiem skatās ar piesardzību, pret kokosriekstu aromātu izturas rezervēti.

 

Lasi un uzzini, kā dāmām veicās ar šo smaržīgo kosmētikas produktu lietošanu!

 

Kakao ķermeņa skrubis – zīdainai un pabarotai ādai

Kā atzīst visas dāmas, kas izmēģināja šo skrubi – tas ādu padara maigu, bet ne taukainu, un lieliski smaržo! Skrubis satur tīru kakao sviestu, šī (Karite) sviestu, E vitamīnu un dabīgas, sasmalcinātas kakao pupiņas, kas mitrina, pilnveido un nopulē ādu.

 

“Parasti izvēlos intensīvus skrubjus, jo man patīk attīrītas ādas sajūta. Ļoti patika samērā lielie graudiņu gabali, taču tie nebija raupji, traumējoši. 

Īpaši patika sajūta pēc skrubja lietošanas – āda bija maiga, pabarota, zīdaina, taču vienlaikus arī attīrīta,” stāsta trīs bērnu mamma. Divu bērnu māmiņa uzteic skrubja smaržu un to, ka pēc procedūras āda kļūst maiga un smaržīga, bet ne taukaina. “Šo noteikti lietošu vēl, jo skrubji ir mani iecienītie produkti,” viņa atzīst.

 

 

 

Kokosriekstu eļļas losjons ķermenim

Kosmētikas testētājas atzīst, ka ķermeņa losjons ir diezgan biezas konsistences un tas ir jāiemasē ādā, taču losjons nav taukains, ātri iesūcas ādā, turklāt patīkama svaiguma sajūta un kokosa smarža saglabājas pēc losjona izmantošanas. Palmer’s Coconut Oil Formula produktu sastāvā ir kokosriekstu eļļa un Taitī Monoi eļļa, piesātinātas ar Tiare ziedu ziedlapiņām. Šīs svaigās, dabiskās sastāvdaļas nodrošina ādai mitrināšanu un baudas pilnu lutināšanu.

 

Divu bērnu mamma, kas ikdienā neizvēlas produktus ar kokosa smaržu norāda, ka viņas ādas smarža pēc losjona lietošanas ļoti patikusi viņas vīram. “Lai arī neesmu kokosriekstu fans, šim losjonam ir patīkams aromāts, bet ne uzmācīga kokosriekstu smarža. Vīram ļoti patika! Losjons klājas ļoti labi, tādēļ nepieciešams mazs daudzums. Šo ieteiktu kā produktu tieši aukstajam periodam, lai vārāk pabarotu ķermeņa ādu.”

 

Kakao sviesta krēms ar E vitamīnu rokām, elkoņiem, ceļiem

Kakao sviesta krēms ar E vitamīnu nodrošina dziļu mitrināšanu. Tas ātri uzsūcas, nomierina, atjauno un aizsargā roku ādu, padarot to zīdainu un mīkstu. Mitrinošais krēms ir piemērots ļoti sausas un normālas ādas kopšanai. Diezgan biezas konsistences, tāpēc vienai reizei pietiek ar nelielu krēma daudzumu. Nav nepieciešams atkārtoti uzklāt ilgāku laiku.

 

25 gadus veca dāma šo atzīmēja kā savu Palmers produktu favorītu: “Šo produktu nu jau regulāri izmantoju ikdienā, piemēram, pirms došanās ārā. Pēc krēma lietošanas āda kļūst neticami mīksta un visu vēl labāku padara krēma smarža – patīkams kakao aromāts. Šķiet, šis būs produkts, kurš tiks izlietots visātrāk, jo ir viens no maniem favorītproduktiem.” Taču trīs bērnu mamma norāda – tas, ka krēmu lietošanai lieto arī pusaudzes, ir rādītājs, ka krēms ir patiesi patīkams!

 

 

Terapijas eļļa sejai – patīkams pārsteigums māmiņām 

Reklāma
Reklāma

Ādu atjaunojošās eļļas kopā ar dabīgo kakao sviestu, retinolu un C vitamīnu piegādā ādai daudzfunkcionālas pret-novecošanās priekšrocības. Eļļa lietojama sejas kopšanā pēc attīrīšanas. 

Divu bērnu mamma šo eļļu ir atzīmējusi kā savu favorītu. Viņa stāsta: “Šis produkts man bija vislielākais pārsteigums. Neesmu eļļu cienītāja, ne sejai, ne ķermenim, tādēļ uz šo produktu skatījos ar skepsi. Lai gan man ir vairāk taukaina āda, eļļa labi un salīdzinoši ātri uzsūcas. Par ietekmi uz grumbiņām vēl grūti spriest, bet sejas ādas toni gan izlīdzināja acīmredzami un uzreiz. Tas man tiešām patika, jo sejas āda izskatījās veselīgāka un dabīgi skaista. Tieši šis ir īstais brīdis, lai lietotu šādu produktu, jo savas tekstūras dēļ noteikti piemērotāks ir aukstajos mēnešos, kad ādai nepieciešamas vairāk barojošas vielas, gan tādēļ, ka saturā ir retinols, kas ir jutīgs pret sauli. Šo rudens un ziemas mēnešos noteikti iesaku pamēģināt!”

Eļļu atzinīgi novērtēja arī pārējās dāmas, kas izmēģināja Palmer’s produktus. “Pats labākais, ka seja pēc eļļas lietošanas nekļūst ķepīga, kā tas daždien ir pēc krēmiem!” teic trīs bērnu mamma. Savukārt 25 gadus jaunā dāma atklāj: “Pēc pāris nedēļu lietošanas sejas āda ir kļuvusi mirdzošāka, šķiet izlīdzinājies sejas tonis un āda jūtas pabarota.”

 

Trīs veidu lūpu balzāmi no Palmer’s

Biezi balzāmi, kas 24 stundas mitrina un aizsargā lūpu ādu no laikapstākļu iedarbības. Kā atzina produktu lietotājas, visi balzāmi kalpoja labi, tomēr atšķīrās ar dažām niansēm.

 

 

Palmer’s Coconut Oil Formula produktu sastāvā ir kokosriekstu eļļa un Taitī Monoi eļļa, piesātinātas ar Tiare ziedu ziedlapiņām. Ar saldu garšu, kokosriekstu smaržu.

“Mans šī brīža favorītprodukts no lūpu balzamiem. Šis lūpu balzams visilgāk notur mitrinātu sajūtu lūpām, kā arī padara tās neuzkrītoši spīdīgākas – tas, šķiet, kokosriekstu eļļas nopelns.

 Līdzīgi kā iepriekš minētie produkti – arī šis lieliski smaržo,” teic 25 gadus vecā sieviete. “Nedaudz uztraucos par šo produktu, jo kokosrieksti nav mans mīļākais aromāts, bet šim ir gan salds, bet ne izteikti kokosrieksta aromāts, gan arī salda garšiņa, kā arī SPF aizsardzība, tādēļ, mēs ar septiņgadīgo meitu izvēlējāmies šo, kā favorītu,” stāsta divu bērnu mamma.

 

Lūpu balzams ar E vitamīnu un saules aizsargfaktoru 15. Palīdz atveseļot un aizsargāt sasprēgājušas, vēja ietekmei pakļautas lūpas. Šis lūpu balzams atšķiras ar to, ka tam ir biezāka konsistence, tam ir neitrāls, bet patīkams aromāts. “Šo lūpu balzāmu lietošanā paņēma četrgadīgā meita – viņai patīk to izrullēt un ik vakaru sasmērēt lūpas pirms nakts miedziņa. Arī brīvdienās viņai ik pa laikam atgādinu, lai sasmērē lūpas, viņa ar prieku to dara! Un man ir droša sirds, ka viņai, ja arī pa dienu vējš appūš lūpas, vakarā tās tiek sakoptas,” par meitas ieradumiem stāsta trīs bērnu mamma. “Šis ir visneitrālākais gan garšas, gan smaržas ziņā, noteikti var lietot arī vīrieši un mazi bērni (no 6 mēnešu vecuma). Īpaši novērtēju, ka ir SPF aizsardzība,” stāsta divu bērnu mamma. 

 

Palmer`s lūpu balzamam ir īpaši veidots krēmveida sastāvs, kas pasargā lūpas visas dienas garumā, nodrošina to 24h mitrināšanu, kā arī aizsargā no saplaisāšanas, saules un vēja iedarbības. “Šim lūpu balzamam ir riekstaina smarža, kas mani uzrunāja vismazāk, kā arī šī sviesta lūpu balzamam vienīgajam nav SPF15 aizsardzība, kas man šķiet svarīga arī lūpu balzamiem,” stāsta 25 gadus vecā sieviete, bet trīs bērnu mamma norāda, ka šo balzāmu lietošanā paņēmusi viņas pusaugu meita – meitai patīk maigais un saldenais aromāts, kā arī spīdums, kas rodas pēc balzāma lietošanas.

 

Secinājumi? Lietosim šos un arī citus produktus

  1. Lieliski smaržo, lietošu vēl!
  2. Neuzbāzīgā kokosa smarža ir tīkama pat tiem, kas nav kokosriekstu smaržas lielākie fani
  3. Padara ādu maigu un zīdainu, bet ne taukainu!
  4. Biezi produkti – tas nozīmē, ka produkts pietiks ilgam laikam.
  5. Palmer’s produkti netiek testēti uz dzīvniekiem un nesatur parabēnus, sulfātus un citas vielas, kas kosmētiskas testētājām ir nozīmīgi.

 

 

Saistītie raksti