Smaržo dievīgi un padara ādu maigu – ko māmiņas un grūtnieces saka par Palmers ķermeņa kopšanas līdzekļiem

Kad sieviete gaida mazuli vai ir māmiņa, rūpes par sevi iegūst jaunu veidolu – gribas sev sniegt to pašu labāko, sākot no uztura un laba miega līdz pat pašiem labākajiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Tāpēc mēs jautājām, ko mammas un topošās māmiņas domā par Palmers produktiem. Un galvenā atziņa – tie vien pēc nedēļas vai divām tie sniedz vēlamo efektu – āda kļūst mīkstāka – un tie lieliski smaržo!
Lielākoties sievietes atzina, ka pēc divu nedēļu lietošanas ir jutušas pozitīvu Palmers produktu ietekmi.

FOTO: Publicitātes foto

Lielākoties sievietes atzina, ka pēc divu nedēļu lietošanas ir jutušas pozitīvu Palmers produktu ietekmi.

Kas ir Palmers

Zīmols Palmer’s ir radīts vairāk nekā pirms 180 gadiem, padarot to par vienu no pirmajiem ādas kopšanas produktu ražotājiem Amerikā. ET Browne Drug Co 1971. gadā iegādājās ķīmiķis Arnolds Neiss, kurš pārzināja visu par kakao sviestu, ko tajā laikā izmantoja kā pamatproduktu daudziem produktiem. Kopš tā laika šis ģimenes uzņēmums ir ieguvis starptautisku atzinību un ir kļuvis par globālu zīmolu, kas tiek pārdots vairāk nekā 100 valstīs.

 

Kas Palmers produktos māmiņām un grūtniecēm patika vislabāk: 

Produktus testēja māmiņa ar pavisam mazu, 1 mēnesi vecu zīdainīti, lielāka bērniņa mamma un topošā māmiņa.

  • Maiga, patīkama, neuzbāzīga smarža,
  • Labi iesūcas ādā,
  • Redzami rezultāti – pēc losjona lietošanas āda kļuvusi maigāka, uzlabojies tās izskats.

 

“Vispār man šie produkti patīk. Losjonu smērēju no rīta un eļļiņu vakarā. Āda ir labi pabarota!” teic topošā māmiņa. Kādas sievietes vīrs pat viņai izteica komplimentu par jaunām, skaistām smaržām, bet tas izrādījās Palmers losjons! 

“No rīta pamostoties smarža ir saglabājusies! Vīrs pat izteica komplimentus par jaunām smaržām, bet tik skaisti smaržo Palmers!” viņa dalās pieredzē.

 

 

Losjons, kas smaržo pēc izsmalcinātām smaržām – tā smaržo Palmers!

Zīdainīša mamma atklāj, ka losjona smarža ir ļoti patīkama, maiga, saldena, neuzmācīga. “Tā tekstūra ir viegla, zīdaina. Uzklājas ļoti vienmērīgi, ātri iesūcas, paliek mitrinātas ādas sajūta. Pēc nedēļas jūtu, ka āda ir pabarota, mīksta, liekas, ka uzlabojies tās izskats, tā ir veselīgāka,” viņa priecājas.

 

Tāpat arī lielākā bērniņa mamma sajūsminās gan par produkta smaržu, gan iedarbību: “Smaržo burvīgi -kā salda šokolāde ar kokosriekstu. Ļoti patīk! Viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Nav jāgaida, kamēr nožūs – par šo biju pārsteigta. Iespējams, ilgi iemasēju, jo pierasts no citiem krēmiem, ka tie ir ilgi, ilgi, ilgi jāsmērē.”

 

 

Ērtākā kosmētikas līdzekļa forma – kakao sviesta balzama Palmers zīmulis

Palmer’s kakao sviesta balzamam piemīt visas priekšrocības, ko sniedz tīrs kakao sviests, kas bagātināts ar E vitamīnu. Par produkta formu atzinīgi izsakās māmiņas. “Man patīk produkta forma – zīmulis, kas ļauj to viegli uzklāt, ja negribas rokas smērēt. Ļoti ērts izmērs, var iemest pat mazā rokassomiņā. Smarža ļoti patīkama, saldena, neuzmācīga. Klāju uz izteikti raupjas sausas ādas, kas man ir uz viena ceļa. Pēc uzklāšanas zona ir pabarota, nedaudz mīkstāka. Pēc pirmās nedēļas gan izteiktu uzlabojumu nepamanīju, ja vien varbūt liekas, ka āda šajā zonā ir nedaudz mīkstāka. Toties pēc divām nedēļām āda tiešām vairs nav tik raupja kā pirms lietošanas, tomēr nav arī vēl pavisam mīksta.”

 

Vēl kāda māmiņa atzīst, ka šis līdzeklis ir vasaras sezonas aktuālais pirkums. “Tuvojas vasaras sezona, šis ir ideāls līdzeklis. Viegli uzklāt un pēc tam iemasējot pēdas paliek patīkami mīkstas. Lietoju 2 reizes dienā. Papēži vairs nav sausi un pašas pēdas varēs nebaidīties no vasaras apaviem. Noteikti uz citām zonām iedarbojas arī vienlīdz labi!”

 

 

Izsmidzināms kokosriekstu eļļas matu kondicionieris – spīdīgiem un gludiem matiem (bet ne taukainiem!)

Kā atzīst sievietes, kondicionierim piemīt maiga kokosriekstu smarža, tas ir viegli, vienmērīgi izsmidzināms. Dāmas norāda, ka pēc tā lietošanas mati ir viegli izķemmējami, pozitīvi, ka kondicioniera konsistence nav eļļaina. Kondicionieris piešķir matiem spīdumu – to atzīst vairākas sievietes. 

 

“Kad mati izžūst, mati kļūst patīkami, piepildīti. Pēc 2 nedēļu lietošanas matu izskats uzlabojies, tie vairs tā nespurojas, ir pabaroti,” atzīst jaunā māmiņa. Par to, vai pēc kondicioniera lietošanas mati vairāk taukos, domas dalās – kāda sieviete novēroja lielāku matu taukošanos, tomēr kādai šķita tieši pretēji: “Smarža šim produktam ir ļoti forša, iesūcas labi, izbraucot ar rokām caur matiem neko lieku vai eļļainu nejūt! Matiem izžūstot, tie ir nedaudz spīdīgāki, tomēr nav tā, ka ātri taukotos pēc kondicioniera lietošanas.”

 

Eļļa ar mežrozīšu smaržu – āda pēc tās lietošanas šķiet līdzenāka!

Palmers Cocoa Butter Formula terapijas eļļa ādai ar mežrozīšu smaržu ir daudzfunkcionāls ādas uzlabošanas produkts, kas var tikt izmantots visam ķermenim, ieskaitot seju. Kā norāda māmiņas, eļļai ir neuzbāzīga, patīkama mežrozīšu smarža, tā labi iesūcas ādā pēc lietošanas paliek mitrinātas, pabarotas ādas sajūta.

Māmiņa raksta, ka ir pamanījusi pozitīvas izmaiņas ādas izskatā: “Patīk, ka eļļai ir dozators, ar kuru to ir viegli uzpūst. Lietoju 2 reizes dienā, un rezultāts mazliet redzams. Cīnījos ar strijām jau kādu laiku, bet kopš arī aktīvi sportoju 4 reizes nedēļā un pēc šīs eļļas lietošanas – palīdz ādai burvīgi savilkties.” Vēl kāda dāma atzīst, ka pēc divu nedēļu lietošanas āda ir gludāka, uzlabojies ādas kopējais izskats uz kājām un vēdera, tā liekas tā kā piepildītāka.

 

Vai eļļa nav pārāk taukaina? Kā norāda topošā māmiņa, lai arī produkta tekstūra ir eļļaina, tā labi iesūcas ādā un eļļas pleķi uz gultasveļas nepaliek.

 

 

 

Kopumā sievietes atzīst, ka Palmers produkti viņām ir snieguši pozitīvu pieredzi. “Vispār man šie produkti patīk. Losjonu smērēju no rīta un eļļiņu vakarā. Āda ir labi pabarota! Paldies!”