Sejas un ķermeņa ādas sagatavošana rudens sezonai

Vasaras laikā mēs parasti neapmeklējam kosmetoloģiskās procedūras. Pirmkārt, mēs atpūšamies, otrkārt – pastāv nopietnas pretindikācijas vairākām procedūrām paaugstināta ultravioleta dēļ. Tomēr būtu lietderīgi ņemt vērā to, ka mūsu āda noveco ātrāk tieši vasaras mēnešos.

Pirms rudens sezonas lieliski noderēs vieglie pīlingi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirms rudens sezonas lieliski noderēs vieglie pīlingi

Par to, kā vislabāk sagatavot ādu rudens sezonai, stāsta Rīgas estētiskās medicīnas klīnikas Panacea Premium vadītāja Ludmila Stavro-Freiberga. 

"Speciālās procedūras ādas sagatavošanai rudens sezonai nepastāv. Ja redzat šādus apgalvojumus internetā vai lasāt par tiem žurnālos, atceraties – tas ir tikai mārketings. Tajā pašā laikā, ja vasarā netika veiktas nekādas ādas kopšanas procedūras un neko nedarāt savas ādas labā, tad noteikti nav vērts pieteikties nopietnām procedūrām vasaras izskaņā."

Būtu labāk sākt ar ādas sagatavošanu agresīvām procedūrām, kuras Jūs plānojat rudenī vai ziemā: nodrošināt mājās kompleksu ādas kopšanu, lai stiprinātu ādas barjeras aizsargfunkcijas ar korneoterapijas līdzekļiem, kas derēs jebkuram ādas tipam un jebkurai vecuma grupai.


Procedūras un injekcijas ādas piesātināšanai ar mitrumu
Sākumā iesaku dot priekšroku lāzera birevitalizācijai ar aukstā lāzera izmantošanu. Šī procedūra derēs tajā gadījumā, ja saule joprojam ir aktīva. Āda tiek piesātināta ar hialuronskābi, barošanas vielām un mikroelementiem. Līdzīgu efektu var sasniegt ar mezoporācijas palīdzību. Šajā gadījumā ādai noderīgas vielas nokļūst dziļajos slāņos ar elektriskās strāvas,  nevis lāzera palīdzību.
Lai uzlabotu visas ādas īpašības, var izmantot arī plazmoliftingu (iPRF) – mitrināšanai un ādas atjaunojošo un reģenerējošo procesu aktivēšanai ar paša klienta asins plazmas palīdzību. Sejas ādas virsmas atjaunošanas procedūra mikrodermabrāzija arī ir lielisks sagatavošanas paņēmiens pirms vairāk agresīvām procedūrām.


Saudzējošie pīlingi
Izņemot jau nosauktās procedūras, pirms rudens sezonas lieliski noderēs vieglie pīlingi: mandeļskābes pīlings taukainai ādai, dzintarskābes pīlings vai pienskābes pīlings sausai ādai. Šie pīlingi palīdzēs Jums iegūt gludu reljefu un mitrinātu ādu, un septembrī Jūs bez problēmām varēsiet veikt retinola pīlingu vai pīlingu ar 20%-40%-70% augļskābēm. Tikai tad varēs ķerties klāt jebkurām lāzera procedūrām.

Visiem minētiem līdzekļiem un procedūrām nav kontrindikāciju attiecībā pret saules iedarbību. 

 

Reklāma
Reklāma