Vēl divas dienas iespēja pieteikties "Riga TechGirls" bezmaksas apmācībām

Ar pirmo publisko lekciju 9. augustā tika atklāta bezmaksas tiešsaistes apmācību programmas “Iepazīsti tehnoloģijas” trešā sezona. Pieteikties iespējams līdz 12. augustam.
Programmas “Iepazīsti tehnoloģijas” nodarbības vadīs IKT un ar to saistītās jomās pieredzējuši lektori.

FOTO: Publicitātes foto

Programmas “Iepazīsti tehnoloģijas” nodarbības vadīs IKT un ar to saistītās jomās pieredzējuši lektori.

Apmācības, ko rīko biedrība "Riga TechGirls" ar Google.org, Tet un citu tehnoloģiju uzņēmumu atbalstu, paredzētas ikvienam interesentam ar vai bez iepriekšējas pieredzes informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jomā un bez vecuma ierobežojuma, lai gūtu izpratni par tādām IKT jomām kā kiberdrošība, mākslīgais intelekts, datu analītika, dizaina domāšana, programmēšana, projektu vadība, testēšana un citas. 

 

Programmas “Iepazīsti tehnoloģijas” nodarbības vadīs IKT un ar to saistītās jomās pieredzējuši lektori.

“Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka šī programma ļauj cilvēkiem ne tikai izvēlēties jaunus karjeras mērķus, bet arī apgūt ikdienā lietojamas prasmes, kas uzlabo konkurētspēju darba tirgū un palīdz brīvāk orientēties interneta plašumos. IT nav tikai programmēšana, tāpēc nav nozīmes tam, vai cilvēks ir ko līdzīgu iepriekš mācījies un matemātikā pelnījis labākās atzīmes klasē. 

Nav nozīmes arī gadu skaitam – mūsu lekciju klausītāju vidū ir gan jaunieši līdz 18 gadu vecumam bez darba pieredzes, gan seniori pēc 65, kuri bagātina savas zināšanas un uzsāk kaut ko jaunu. 

Līdz šim brīdim apmācībām pieteikušies vairāk nekā 5000 dalībnieku, taču esam pagarinājuši pieteikšanos vēl līdz 12. augustam, lai pēc iespējas plašākam interesentu lokam sniegtu iedvesmu un motivāciju attīstīt savas digitālās prasmes un izmantot jauno tehnoloģiju iespējas,” stāsta mācību programmas “Iepazīsti tehnoloģijas” vadītāja Elīna Smilga. 

Reklāma
Reklāma

 

Apmācību programma norisināsies līdz 27. oktobrim kā lekcijas un semināri latviešu valodā divas reizes nedēļā tiešsaistē. Veiksmīgi izpildot testus par apgūto vielu, “Riga TechGirls” dalībniekiem izsniegs arī apmācību sertifikātu. Nodarbības iespējams noskatīties sev vēlamā laikā arī ierakstā. 

 

Pieteikties apmācībām vēl līdz 12. augustam var projekta “Iepazīsti tehnoloģijas” mājaslapā