Kuru problēmu risināsi pirmo? Rezultāts daudz ko atklāj par tavu raksturu. TESTS

Kas ir tavas dzīves prioritātes un kādas ir tava rakstura izteiktākās iezīmes, var noskaidrot, izpildot šo vienkāršo testu. Ienākot telpā, tu redzi, ka kliedz zīdainis, suns saplosa jauno dīvānu, zvana tālrunis un neganti sīc tējkanna uz plīts. Kas būs pirmais, ko risināsi?
Apkārt tāda jezga! Ar ko sākt?

FOTO: Shutterstock.com

Apkārt tāda jezga! Ar ko sākt?

Ienākot telpā, tu redzi, ka kliedz zīdainis, suns saplosa jauno dīvānu, zvana tālrunis un neganti sīc tējkanna uz plīts. Kas būs pirmais, ko risināsi? Jebkura atbilde ir pareiza!  

 

 

Izslēgtu tējkannu

Tu esi kaislīgs un diezgan ātrs cilvēks. Ātri un bez ilgas šaubīšanās pieņem lēmumus, un mērķtiecīgi virzies uz nosprausto mērķi. Tev ātri apnīk vienmuļība un vienveidība. Tev rūp drošība un nepatīk negaidīti pārsteigumi. Tev vieglāk ir ievērot skaidri noteiktu plānu bez negaidītiem pavērsieniem.

 

Atbildētu uz telefona zvanu

Tu esi mērķtiecīgs un diplomātisks cilvēks. Iespējams, tev ir grūti pieņemt citu kļūdas, jo pats centies būt nevainojams. Tev ir biznesa cilvēka tvēriens un spēj daudzas lietas vienlaikus. Viegli komunicē un veido attiecības ar cilvēkiem. Tev izbaudi atrašanos uzmanības centrā.

Reklāma
Reklāma

 

Nomierinātu raudošu bērnu

Tu esi mierīgs un atjautīgs cilvēks.  Patīk palīdzēt citiem cilvēkiem un esi gatavs pat mazliet upurēt sevi citu labā. Tu esi ģimenes cilvēks un augstu vērtē cilvēciskās attiecības. Iespējams, ka baidies no vientulības, un gribētu, lai kāds vienmēr ir tavā tuvumā. Kluss, mājīgs vakars ģimenes lokā ir pievilcīgāks par trokšņainu ballīti bārā.

 

Aizdzītu no dīvāna suni

Ja tava izvēle vispirms ir tikt galā ar suni, tas norāda, ka tu nevari izturēt nekārtību un haosu savā apkārtnē. Nekārtība mājā vai dzīvē tevi kaitina vairāk par visu. Tev ir svarīgi visu kontrolēt. Vairāk uzmanības pievērs materiālajām lietām un sociālajam stāvoklim. Zini atbildes uz visiem jautājumiem un zini, kā pareizi rīkoties jebkurā situācijā. Vismaz tu tā domā…

 

Avots: www.brightside.me