Ūdensvīrs (20. janvāris–18.februāris)

Vispārīgs raksturojums. Jūsu pūles nesīs augļus. Ļaujiet mīlestībai un attiecībām jūs dziedināt, izbaudot ikkatru dzīves dienu. Tīģeris uzņemas risku un parasti nekļūdās, tāpēc riskējiet un gūstiet baudu no procesa. Grūtākais ir aiz muguras. Ļaujieties Tīģera spēkam – tas palīdzēs!
Ūdensvīrs (20. janvāris–18.februāris)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Gads sāksies kā ātrgaitas vilcienā, ar katru dienu kļūs aizvien interesantāk. Par to spilgti liecinās notikumi laika posmā no aprīļa līdz jūlijam. Esiet gatavs, ka uz gada beigām būs sajūta – ir sasniegts finišs. Tad arī varat doties ilgi gaidītajā atpūtā. Tīģeris jūs nesīs uz priekšu lēni, bet pārliecinoši. Visi iesāktie darbi dos savus augļus, tik atvēliet laiku situācijām nobriest. Tīģera gadā veiksmīgi izdosies sakārtot nekustamā īpašuma jautājumus, kā arī mantojuma lietas. Par daudzām lietām jums nokritīs rozā brilles – šis gads Ūdensvīriem būs apgaismības un apskaidrības gads. Visbeidzot iznirsiet pretī savai saulei!
 

Attiecības. Pavisam rožains un burvīgs laiks privātās dzīves baudīšanai. Ģimenes un attiecību prieki jūs veldzēs kā smalki šampanieša burbulīši. Venera pret jums būs dāsna un dāvās attiecībās vislabāko – patiesumu, uzticību un garīgo dziļumu.
 

Reklāma
Reklāma

Veselība. Aizvien vairāk izjutīsiet kā atjaunojas jūsu enerģijas rezerves, ja spēsiet panākt līdzsvaru starp darbu un atpūtu. Ir tāds teiciens – veselā miesā vesels gars. To arī lieciet aiz auss. Centieties regulāri apmeklēt pirti, sportot, mainiet savu diētu pēc gadalaiku principa (katrā gadalaikā savi vitamīni, dārzeņi). Protams, pavadiet laiku pie ūdens, bet tiem Ūdensvīriem, kuri mīl adrenalīnu, šis būs īstais gads, lai sāktu ūdenssporta aktivitātes.