Skorpions (23.oktobris–22.novembris)

Vispārīgs raksturojums. Šogad uzlieciet sev kaklā tīģera acs amuletu, lai gūtu papildu aizsardzību un spēku no kosmosa. Varat iztērēt tik daudz enerģijas, ka jebkura aizsardzība nāks tikai par labu. Esiet tālredzīgi un domājiet desmit soļus uz priekšu. Izbaudiet Tīģera gada kapacitāti, vitalitāti un spēku – drosmīgi virzieties pretī saviem sapņiem, tomēr vienmēr atrodot laiku rūpēm par savu veselību. Gada otrajā pusē sajutīsiet ļoti lielu enerģijas pieplūdumu, tāpēc laikus saplānojiet darbus.
Skorpions (23.oktobris–22.novembris)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Tīģera gads būs ļoti nozīmīgs, jo atstās iespaidu uz nākamajiem desmit gadiem. Mēģiniet vizualizēt, ko tieši vēlaties sasniegt šajos desmit gados sasniegt – statusa, morālā gandarījuma un materiālā ieguvuma ziņā. Speriet pirmos soļos pretī nezināmajam un neko neatlieciet! Veiksme ir ar jums gluži kā tīģera acs talismans jūsu kaklā. Metieties jaunos izaicinājumos, jo tikai tā spēsiet augt.
 

Attiecības. Tīkosiet piekrišanu un to gūsiet. Vairojiet savu libido, metieties skaistumkopšanas avantūrās, mīliet sevi un jūtieties pievilcīgi – tas viss ir šā gada veiksmes atslēga attiecībās. Sagādājat pārsteigumus savam partnerim, esiet radoši un atļaujieties mirdzēt.
 

Veselība. Neizturieties vieglprātīgi pret pazeminātas imunitātes vēstnešiem, atliciniet laiku veselības pārbaudēm, dāsni investējiet savā veselībā. Attīriet sevi, atjaunojiet sevi, piepildiet sevi. Pilnveidojiet savu veselības programmu – jūs esat tā vērti, jūs esat to pelnījuši!  

Reklāma
Reklāma