Svari (23.septembris–22.oktobris)

Vispārīgs raksturojums. Jūs atrodaties liela uzdevuma priekšā, tāpēc nesteidzieties, bet arī nepalaidiet garām veiksmes brīdi! Esiet droši par sevi, apzinieties savas stiprās puses un virzieties soli pa solim tuvāk saviem mērķiem. Venera no jūlija beigām jums nāks palīgā. Izmantojiet šo laiku, lai sāktu kaut ko jaunu vai realizētu sen lolotu ideju.
Svari (23.septembris–22.oktobris)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Centieties aizmirst vārdu "krīze", aizvietojot to ar vārdu "iespēja". Atbrīvojieties no nevajadzīgiem aizspriedumiem un destruktīviem priekšstatiem! Šis būs augšāmcelšanās gads, tā ka droši kāpiet Tīģerim mugurā, ļaujot dzīvei jūs nest pretī laimei.
 

Attiecības. Tīģera gads ir labākais laiks attīstībai. Noteikti ejiet nākamajā attiecību fāzē! Ja satiekaties – sāciet kopdzīvi, ja dzīvojat kopā – apprecieties, ja esat pārī – plānojiet ģimenes pieaugumu, ja ilgstoši esat ģimenes modelī – meklējiet jaunas iespējas, kā izprast vienam otru. Atcerieties – jūsu skaistākais aksesuārs ir pašpārliecinātība. Kalpojiet kā iedvesma citiem pāriem, kuri vēl tikai sper pirmos soļos partnerattiecību lauciņā.
 

Veselība. Negrēkojiet un saaudzējiet sevi! Vāveres skrējiens ritenī vairs nav modē, tagad ir modē būt tīģerim – medīt ātri, riskanti, bet precīzi. Tas nozīmē – netērējiet lieki savus resursus un enerģiju nepārbaudītām lietām. Neesiet lētticīgi! Atjaunojiet pārbaudītus rituālus un ieviesiet tos savā ikdienā. Aktīvi nodarbojieties ar sportu – tieši ar to, kas tīk jūsu dvēselei.

Reklāma
Reklāma