Jaunava (22. augusts–22. septembris)

Vispārīgs raksturojums. Valdniece un spītniece, kura iemantos stabilu lomu sabiedrībā, pateicoties savai neatlaidībai un cītīgumam. Jaunavām būs raksturīgs izteikts pedantisms un perfekcija, tas nāks par labu, tikai atcerieties arī par ģimenes vērtībām. Šogad daudz laika ieteicams veltīt mācībām, studijām, tāpat atrodiet laiku ceļošanai. Burvīgs gads, lai apprecētos! Rūgts! Kāzas būs palaidējmehānisms attiecību attīstībā, turklāt ģimene var kļūt par jūsu lielāko labklājības avotu.
Jaunava (22. augusts–22. septembris)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Tīģera gadā darbs būs bauda, hobijs un peļņas avots vienlaikus. Visbeidzot varēsiet nopelnīt pietiekami, jutīsieties novērtēts. Varat saņemt arī piedāvājumu vadīt apmācības profesionālā jomā, kā arī citus sadarbības priekšlikumus. Darbā esiet pretimnākošs, jo īpaši pret tiem, kuri tikai apgūst pirmās iemaņas. Gaidāms ar darbu saistīts ārzemju brauciens.
 

Attiecības. Būsiet ļoti ieturēts, pat diplomātisks pret privātās dzīves jautājumiem, jums būs ļoti svarīgi sava vieta, telpa un laiks. Centieties neaizvainot otru, veltiet laiku sarunām, atbalstiet arī partneri viņa attīstības ceļā!
 

Veselība. Jūsu uzticība ikdienas rituāliem sevi attaisnos. Arī nelieli veselību uzturoši pasākumi burtiski sapaijās jūsu garu un ķermeni. Galvenais – lai jūtaties atpūties un priecīgs. Izvēlieties sev piemērotākos vitamīnus imunitātes uzturēšanai, jo īpaši ziemas periodā.

Reklāma
Reklāma