Lauva (21. jūlijs–21. augusts)

Vispārīgs raksturojums. Tīģera gads būs izdevies – būsiet savā ampluā, spēsiet veiksmīgi piepildīt sapņus un mērķus. Pēc pārāk strauja skrējiena palutiniet sevi ar attīrošiem rituāliem un dziedinošām kūrēm, pievērsiet uzmanību savām garīgajām un emocionālajām vajadzībām – tas būs lielisks veids, kā atrast līdzsvaru it visā. Jūsu ziedēšanas laiks sāksies pēc vasaras saulgriežiem, tāpēc laikus saplānojiet savu gadu.
Lauva (21. jūlijs–21. augusts)

FOTO: Shutterstock.com

Darbs. Būsiet savu uzdevumu augstumos, tikai pieskatiet, lai augstais kāpiens nekļūst par grūtu. Paslavējiet sevi arī par maziem sasniegumiem, sevi kaut kā apbalvojot. Ar Tīģeri jācenšas sadraudzēties, nevis konkurēt. Lauvām būs sevi jāierobežo, plānojot izdevumus. Neinvestējiet nepārdomātos pirkumos!  Jūsu mantra – saule lec tajā pašā vietā un riet tajā pašā vietā. Arī tu neaizmirsti atgriezties pats pie sevis. Lauvām gaidāms karjers kāpums, uzslavas dzirdēsiet  gada otrajā pusē.  
 

Attiecības. Lauvām patīk kontrolēt, bet tas ir nogurdinoši, tāpēc Tīģera gadā jāiemācās uzticēties, paļauties un atlaist nomācošas domas. Tiksiet novērtēts, tomēr nešaustiet sevi, ja ne vienmēr viss izdodas tā, kā plānots. Attiecību konfliktus mēģiniet sevī neielaist pārāk dziļi, neanalizējiet tos pārāk detalizēti, labāk ieklausieties, ko saka draugi, radinieki un ģimene. Mēģiniet abstrahēties no situācijām, kas jūs satrauc, jo īpaši, pieņemot svarīgus lēmumus.
 

Veselība. Lauvas pret veselību attieksies karaliski. Bagātīgas enerģijas rezerves, jaudīga darba kapacitāte un veselīga humora izjūta – tas jūs noturēs līmenī visu gadu. Tikai pieskatiet kuņģi! Gādājiet, lai ēdiens būtu ne tikai garšīgs, bet arī sabalansēts un veselīgs.

Reklāma
Reklāma