Ūdensvīrs - būsi gatavs gāzt kalnus, un enerģijas būs pārpārēm

2021. gadā Ūdensvīram nebūs viegli: situācija pastāvīgi mainīsies viņu acu priekšā. Galvenais ir nenogriezties no izvēlētā ceļa, un galu galā tu nonāksi tur, kur vēlējies. Jupitera un Saturna tranzīts sagatavos lielisku tramplīnu personības un karjerai izaugsmei: ir vērts nedaudz saņemties, un tu uzlidosi augstu, augstu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gada sākumā pārmaiņu būs daudz, bet Ūdensvīru ar to nepārsteigsi, viņi jau sen to bija paredzējuši un sagatavojušies pat vērienīgākai apstākļu maiņai. Un pat sarūpējuši sev sabiedrotos, lai nedarbotos vienatnē. Vārdu sakot, Ūdensvīri ir gatavi gāzt kalnus. Un viņiem pietiks spēka: pateicoties Saturna stiprajai pozīcijai, viņiem enerģijas būs pārpārēm. Var droši doties cīņā par jebkuru projektu.

2021. gada horoskops Ūdensvīru sievietēm

Ūdensvīru dāmas ir ļoti aizrautīgas un neprot laikus apstāties. Darbā tas ir pat labi: viņi ātri kāpj pa karjeras kāpnēm un sasniedz vadošas pozīcijas. Bet personiskajā dzīvē ne tik ļoti: neviens nemīl, ka viņiem diktē noteikumus. Esi saprotošāka un pielaidīgāka!

Ūdensvīru zīmē dzimušās sievietes ir pieradušas kustēties ātrā ritmā, bet vasarā labāk samazināt ātrumu, atpūsties un pārbaudīt veselību. Tad rudenī tev būs pietiekami daudz spēka jauniem varoņdarbiem. Zelta āderi gan neatradīsi, bet savu finansiālo stāvokli uzlabot tāpat izdosies.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Ūdensvīru vīriešiem

Ūdensvīri visur redz iespējas. Un, lai cik dīvaini izklausītos, tas ir slikti. Viņi uzņemas pārāk daudz projektu, un rezultātā nepietiek ne laika, ne spēka, lai tos novestu līdz galam. Atceries: pārstrādāšanās un nemitīga aizņemtība nav nekādas naudas vērta. Labāk koncentrēties uz kaut ko vienu un ievērot mērenību. Tas pats princips darbojas arī personiskajā dzīvē: pārāk daudz mīlas romānu paņem daudz resursu.