Svari – būs pārmaiņas personīgajā dzīvē, kas jau sen bija vajadzīgas

Svari, priecājieties! Jupiters un Saturns parūpēsies, lai 2021. gads būtu izcili pozitīvs. Bet vērienīgas pārmaiņas tāpat būs. Neuztraucies, tev tās ir vajadzīgas. Vismaz personiskajā dzīvē. Vientuļie Svari jau sen ir sapņojuši par mīlestību. Tātad šogad saņemsi veselu vagonu un mazliet romantikas. Un tas nebūs tikai viegls romāniņš, viss būs vairāk nekā nopietni. Godīgi, godīgi.

FOTO: Shutterstock.com

Gada sākumā tev būs laba starta pozīcija: daudz iespēju, turklāt visdažādākajās jomās – var izvēlēties virzienu un spiest gāzi grīdā. Bet nekādu garantiju, ka un kurp vedīs, gan neviens nedos. Viss atkarīgs no tā, kā tu pats pārvaldīsi situāciju.

2021. gada horoskops Svaru sievietēm

Svaru sievietes tiecas izpatikt visiem, bieži vien pazaudējot sevi. 2021. gadā vajadzētu labot šo lietu, tāpēc tiks radīti visi apstākļi, lai Svaru dāmām būtu jāmaina sava nostāja. Skaidri un konkrēti. Turklāt gan attiecībās ar tuviniekiem, gan darbā. Jā, tas būs grūti un sāpīgi. Bet tas ir nepieciešams. Ap gada beigām Svari var sākt ātru un kaislīgu romānu. Vai negaidīti restartēt veco. Lai nu kā, šis cilvēks uz ilgu laiku ieies tavā dzīvē - saturies.

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Svaru vīriešiem

Svaru vīrieši sapņo kļūt par īstiem līderiem, gandrīz vai redz sevi uz reklāmas plakātiem un afišās. Tas ir uzvarētāja sindroms, lieliski. Taču pārmērīga impulsivitāte apgāž kājām gaisā visus plānus. Tā vienkārši atnākt un paņemt gluži nesanāk. Nāksies norīt savu pašlepnumu un pazemīgi un neatlaidīgi strādāt. Tas ir garlaicīgi, bet neko darīt.

Sentimentalitāte un jūtelīgums ir tas, ka Svaru vīrieši nav gatavi ciest nekādās izpausmēs. Ja partnerī viņi pamana kaut nelielu mājienu par to, tā nekavējoties cenšas izbeigt šīs attiecības. Galu galā uz kādu laiku Svari var palikt vieni. Nevienam nepatīk šāds kategoriskums. Ja gūs no šī kādu mācību un sāks veidot attiecības citā veidā, tad gada beigās viss nokārtosies.