Lauvas – mirdzēsi slavas saulītē, taču uzmanies no skauģiem

Lauvas ir spēcīgas komunikācijā un meistarīgi prot vienoties. 2021. gads būs laiks, kad vajadzēs izrādīt savu talantu visā krāšņumā, lai gūtu panākumus. Bet, lai cik brīvi tu justos saskarsmē ar citiem, tomēr jāseko līdzi valodai: neapdomātas frāzes var sagraut rūpīgi izbūvētas attiecības.

FOTO: Shutterstock.com

Gada sākumā nav vērts gaidīt kaislību kvēli, bet pārmaiņas tomēr būs. Turklāt uzreiz fundamentāli - kāpēc niekoties ar sīkumiem? Piemēram, būs jāpārceļas uz citu pasaules malu vai vismaz citu valsti. Vai arī gribēsi aiziet no darba un sākt savu biznesu. Ja jau dzīvot, tad uz visu banku, vai ne? Taču Lauvam šajā situācijā būs galvenais – iespēja izvēlēties.

2021. gada horoskops Lauvu sievietēm

Sieviete Lauva nekad neslēpjas ēnā. Viņai atrasties patīk uz sarkanā paklāja, turklāt pašās spilgtākajās un spožākajās starmešu ugunīs. Galu galā var apžilbināt sevi un zaudēt saikni ar realitāti. Neuztraucies: Visums atgādinās, ka karaliskais tituls ir vien nosacīta lieta, bet robi budžetā ir vairāk nekā reāli. Un pavasara beigās Lauvenes gaida finansiāla neveiksme, kas patiesībā viņām nāks par labu. Šīs karaliskās zodiaka zīmes pārstāves beidzot pārskatīs savu attieksmi pret izdevumiem. Taču mīnusos Lauvas neilgi nesēdēs.

Pateicoties talantam atrast jaunus kontaktus un izveidot spēcīgas attiecības, finanšu bilanci Lauvas varēs atjaunot jau 2021. gada vasarā.

Reklāma
Reklāma

Šogad Lauvām būs jāiziet medībās, turklāt, vēlams, tālākos apgabalos. Vērsis ceļojuma laikā atnesīs kādu liktenīgu iepazīšanos. Galvenais ir neizdarīt straujas kustības, citādi Lauva riskēs izbiedēt laupījumu, jo par viņu var rasties nepareizs iespaids.

2021. gada horoskops Lauvu vīriešiem

Lauvu vīrieši ir pieraduši mosties salūtu gaismā un dzīvot tā, it kā katru dienu būtu svētki. Bet 2021. gads ātri nogriezīs visas izpriecas. Būs daudz darba, sadzīves un pelēkas ikdienas, ar kuru nāksies samierināties. Ja tas izdosies, Lauvas kļūs pacietīgākas un sasniegs augstus rezultātus. Galvenais ir noturēties un nestāstīt visiem par saviem panākumiem.

Pretējā gadījumā pie apvāršņa parādīsies kāds skauģis, kurš noorganizēs sazvērestību, pēc kuras vēl ilgi vajadzēs attapties. Un nevajag aizrauties ar kredītiem, lai arī cik vilinoši nebūtu piedāvājumi. Tas nav risks, kurš attaisnojas.