Vēži – ļoti daudz strādāsi, taču pūles atmaksāsies

Vēžiem patīk pārdzīvot - gan ar iemeslu, gan pavisam bez pamata. Bet Vērša gadā viņiem veiksies: par bailēm parasti ir atbildīgs Marss, un  viņa pozīcija mainīsies. Un Vēzītis tiks apveltīts ar to, kā viņam nekad nebija pieticis - ar vēsu aprēķinu un aukstasinīgu prātu. Tas palīdzēs noturēties uz ūdens, kad Vēzi draudēs aizskalot vētraino pārmaiņu upe. Pasvīst gan šogad nāksies: šogad Vēžus gaida ne tikai daudz, bet ļoti daudz darba, bez pārtraukuma un atpūtas. Tomēr tas būs tā vērts. Vienkārši tici.

FOTO: Shutterstock.com

Jau gada sākumā Vēzis tiks ievilkts notikumu virpulī. Ikviens gribēs iegūt viņa uzmanības kripatu, dažreiz pat pārāk agresīvi. Jāiemācās pielāgoties un nebūt asam pret līdzcilvēkiem - iespēju labot attiecības var arī nebūt.

2021. gada horoskops Vēžu sievietēm

Lai saprastu, kas notiek Vēžu sievietes dvēselē, nav vienkārši. Tā ir liela mīkla. Viņas ir emocionālas un viegli ievainojamas, taču visas pārestības krāj sevī, piesedzot tās ar jokiem un smaidu. Taču velti. Ja Vēžu sievietes iemācīsies būt patiesas, Baltais metāla Vērsis palīdzēs, lai viss notiktu pēc viņu prāta (vai vismaz gandrīz).

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Vēžu vīriešiem

Ziemā Vēzim liksies, ka dzīve lido garām, bet viņi skumji noraugās, stāvot ceļmalā. Darbs, darbs, darbs - šķiet, ka šajā laikā viņi neko citu nezina. Taču nav vērts uztraukties: Baltais metāla Vērsis šīs pūles ļoti novērtē. Un jau pavasarī Vēži saņems būtisku paaugstinājumu vai negaidītu prēmiju - viņi ir pelnījuši. Turklāt ar to viss nebeigsies: Vēžu vīrieši iemācīsies palielināt ienākumus (investīcijas?) un gada beigās jau būs sakrājuši krietnu summu.