Auns - durvis pašas atvērsies tavas stūrgalvības priekšā

Pārmaiņām jābūt! Pat ja tu izmisīgi turies pie tā, lai turpinātu gulēt uz dīvāna, Visums darīs visu, lai kaut ko mainītu tavā dzīvē. Vispirms viņš, iespējams, salauzīs to dīvānu. Vēlies to vai ne, šogad tevi gaida tiešām globālas pārmaiņas. Turklāt Jupitera gādīgā roka un Saturns Ūdensvīra zīmē tā vai citādi skars uzreiz visas dzīves jomas. Un tieši tā, kā tev patīk! Nevajadzēs allaž sisties ar ragiem pret jauniem vārtiem. Varēsi līksmot un gavilēt!

FOTO: Shutterstock.com

Planētas parūpēsies, lai tava stingrā rakstura (un stūrgalvības!) priekšā durvis pašas atveras. Vai arī viegli uzradīsies tādas durvis, kas vēl nemaz nav aizslēgtas.

2021. gada horoskops Aunu sievietēm

Aunu sievietes ir pieradušas sasniegt savus mērķus. Vienmēr. Lai kas arī notiktu. Un parasti šāda pieeja darbojas. Bet Baltajam metāla vērsim nepatīk piekāpties. Tāpēc tevi gaida nopietns cīniņš - kurš no jums abiem izrādīsies stūrgalvīgs? Lai uzvarētu, nevajag plēst matus no galvas. Atslābinies un nosūti enerģiju kādā citā virzienā: veic remontu, ko sen vēlējies, sāc aktīvi nodarboties ar sportu vai piepildi kādu citu sapni, ko pastāvīgi esi atlikusi. Laiks ir pienācis!

Reklāma
Reklāma

2021. gada horoskops Aunu vīriešiem

Šogad uzstājīgais Auns un spītīgais Vērsis uzstājas tandēmā. Rezultāts būs tāds, ka supervaroņu komanda sagraus visus šķēršļus ceļā uz karjeras virsotnēm. Šis ir tieši tas gadījums, kad apstāties nevar: izmanto visus iespējamos resursus un izmēģini jaunus pašrealizācijas veidus. Varbūt vajadzētu atvērt jaunu biznesu vai veikt darījumus ar nekustamo īpašumu?

Zvaigznes uzskata, ka peļņu gūsi gan no viena, gan otra. Bet neļauj vēlmei sacensties tevi apžilbināt, saglabā veselo saprātu. Liec likmes rūpīgi un izvairies no azartspēlēm. Jā, pat pāris pokera partijas ar draugiem var nebeigties ar neko labu. Vienkārši notici.