Lielais 2021. gada mīlestības horoskops visām zodiaka zīmēm

2020. gads palēnām tuvojas beigām, un parādās pirmās astrologu prognozes, kādas pārmaiņas nesīs jaunais, 2021. gads.

 

Katru gadu jaunas cerības

FOTO: Shutterstock.com

Katru gadu jaunas cerības

Mīlestības nozīme ikdienas dzīvē ir nenovērtējami liela. Mīlestība ir universāla valoda, kura tiek izteikta ar pašām dziļākajām emocijām. Šī valoda ir svarīga gan diviem cilvēkiem, kuri nolēmuši saistīt savas dzīves, gan arī siltu ģimenisku attiecību uzturēšanā plašākā nozīmē. 

Vietnē ganeshaspeaks.com apkopotas mīlestības un attiecību prognozes katras zodiaka zīmes pārstāvjiem. Vadoties pēc tām, varat uzlabot attiecības ar mīļoto cilvēku vai arī, iespējams, mainīt savu attieksmi pret citiem ģimenes locekļiem.

Kas gaidāms mīlas un attiecību jomā 2021. gadā? Lūk, prognozes katrai zodiaka zīmei:


Auns – atturies no domas, ka mīļotais ir tavs privātīpašums
2021. gads Auna zīmē dzimušajiem sāksies uz pozitīvas nots, taču vajadzēs izvairīties no negatīvām domām un niknām vārdu pārmaiņām, kuras tā vien uzprasās beigties ar konfliktu. Taču, ja viens otram veltīsiet pietiekami daudz laika un telpas, jūsu attiecības patiešām uzziedēs.
No 2021. gada maija vidus sāksies mazliet sarežģītāks periods, kas attiecībās var radīt jaunus izaicinājumus. Var gadīties, ka sāksi vairāk sūdzēties, ka trūkst mīlestības un intimitātes.
Iespējams, būs sajūta, ka izplēn tavs dvēseles miers un uzticēšanās partnerim. Taču labākais, ko tajā mirklī varēsi darīt būs, - atturēties no uzskata, ka mīļotais cilvēks ir tavs privātīpašums.
No 2021. gada vidus planētu stāvoklis atkal būs tavai jūtu dzīvei labvēlīgs. Būs daudz iespēju kopā ar mīļoto izbaudīt romantisku noskaņu. Pamazām kļūs stiprāka arī vēlme pēc intimitātes, kaisle.
Neraugoties uz to, jums abiem vajadzēs nolikt maliņā savu ego, atturēties no sasteigtiem lēmumiem un skarbiem vārdiem, kas var kaitēt attiecībām.
2021. gada pēdējā ceturksnī būs daudz enerģijas un entuziasma. Tas būs lielisks laiks piešķirt jūsu attiecībām jaunus impulsus, atsvaidzināt mazliet padzisušo kaisles dzirkstelīti.  
Kopumā raugoties, atnākošais gads tavām mīlas lietām būs labvēlīgs. Protams, būs arī dienas, kad jutīsies atstumts un nevajadzīgs, taču neļaujies drūmām domām un - ņem to visu vieglāk.   
Svarīgākais padoms visa gada garumā: netērē savu enerģiju bezjēdzīgiem konfliktiem un strīdiem, jo vari sāpīgi aizvainot sava mīļotā cilvēka jūtas.
 

Vērsis – attiecības būs daudz labākas nekā iepriekš
Pirmie 2021. gada mēneši partnerattiecībās būs patiešām lieliski. Šajā laikā Vēršiem izdosies tikt vaļā no drūmajām domām, kas ir mocījušas jau sen, tāpēc izjutīsi patiesu atvieglojumu. Turklāt jau no februāra vidus būs ne viena vien iespēja izbaudīt romantisku noskaņu kopā ar partneri. Citiem vārdiem sakot, attiecības būs daudz labākas nekā iepriekš.
No aprīļa vidus radīsies vēlme sevis un sava mīļotā cilvēka dēļ patērēt iekrāto naudiņu. Neskopojies – attiecībām tas nāks tikai par labu. Ja piedomāsiet, ka jāsaglabā pozitīva attieksme pret dzīvi, kopdzīvē valdīs patiesa harmonija.
Taču, neraugoties uz planētu labvēlīgo stāvoli, nezaudē piesardzību. Būs arī dienas, kad tavs partneris var sadusmoties pavisam muļķīgu iemeslu dēļ. Šādās reizēs centies saglabāt mieru un vienkārši pagaidīt, kamēr dusmas pāriet.
No augusta vidus noskaņojums kļūs vēl romantiskāks. Šis laiks būs piemērots kāda ilgāka ceļojuma plānošanai.
Kaut arī reizēm šķitīs, ka mīļotais pārbauda tavu pacietību, centies savaldīt savu temperamentu, jo sastrīdēties būs viegli, taču salabt – ne tik vienkārši.
Tomēr pacietība patiesi atmaksāsies, jo no oktobra vidus gaidāms ļoti veiksmīgs periods. Tas būs ideāls laiks, lai sinhronizētu savus vārdus ar jūtām un nostiprinātu savstarpējo pievilkšanos un intimitāti. Centies cienīt sava partnera viedokli un idejas, neielaidies strīdos – šāda stratēģija jūs vēl vairāk satuvinās. Tāpat arī nevairies no sirsnīgām sarunām, tās padarīs jūsu saikni vēl spēcīgāku.


Dvīņi – sper pirmo soli uz atklātu un godīgu sarunu
Dvīņi mēdz emocionāli izpaust savas domas un spēj pārliecināt partneri ar savu patiesumu. Nākamais 2021. gads šīs zīmes pārstāvjiem būs patiešām veiksmīgs. Vientuļajiem Dvīņiem gaidīšana patiešām būs atmaksājusies – viņi satiks savu īsto cilvēku un bagātinās dzīvi, priecājoties par mīlestību.
Tie Dvīņi, kuri jau sen jūsmo par kādu, bet tā arī nav atraduši drosmi savam sirdsāķītim to atklāt, beidzot radīs iespēju to izdarīt. Tiesa, neceri uz brīnumu – tavai simpātijai vajadzēs laiku, lai tevi saprastu. Tomēr esi pacietīgs un nezaudē apņēmību.
Savukārt tiem, kuriem jau ir partneris, taču gadījies sastapties ar krīzi, nākāmgad izdosies uzlabot atsalušās attiecības. Gan tev, gan mīļotajam izdosies tikt pāri savam ego un rast kopējus saskaņas punktus.
Esi uzmanīgs un sper pirmo soli uz atklātu un godīgu sarunu. Gada beigās jutīsi gandarījumu, jo attiecības vairs nebūs tik vētrainas un kopumā abi būsiet laimīgi.
Kopumā raugoties, 2021. gads Dvīņiem jūtu dzīvē būs ļoti labs, ja vien izdosies nepalaist garām likteņa sūtītās iespējas.     


Vēzis – pievērsīsies privātajiem mērķiem, ne attiecībām
2021. gadā Vēži uz mīlas un attiecību lietām neraudzīsies nopietni. Diemžēl tā nebūs joma, kam Vēži vēlēsies veltīt uzmanību, jo lielāko daļu laika aizņems viņu privātie mērķi. Tā ka nebūs brīnums, ka, pametot novārtā attiecības, pazudīs arī laime.
Vai tie Vēži, kuri ir otrās puses meklējumos, to atradīs? Uz šo jautājumu viennozīmīgas atbildes nav. Saturnam ieejot Mežāža zīmē, kāds cilvēks tavā dzīvē uzradīsies, taču šī draudzība nebūs ilgstoša. Iespējams, ka nesaskanēs jūsu vēlmes un nākotnes gaidas, un tas raisīs nemitīgus konfliktus.
Labā ziņa ir tā, ka Vēzim izdosies saglabāt pacietību un pieklājīgu toni, taču pietrūks citu planētu atbalsta, lai attiecības pāraugtu jaunā līmenī. Grūtākais laiks būs aprīlī un maijā, kad Saturns un Marss atradīsies viens pretī otram, un šis planētu stāvoklis jūsu attiecībās var raisīt daudz konfliktu.
Visbeidzot, tuvojoties gada beigām, vajadzēs būt apdomīgākam, īpaši septembrī un oktobrī. Ja jūsu kopābūšana jau ir ilgstoša, pacietība un piesardzīgums šajā laikā palīdzēs izvairīties no strīdiem un attiecības nosargāt.            
 

Reklāma
Reklāma

Lauva – velti uzmanību mīļotajam, jo Saturns var saasināt strīdus
2021. gads būs īsts pavērsiens romantikas un radošuma jomā. Tava vēlme izbaudīt jaunas iespējas ļaus piedzīvot daudz patīkamu mirkļu. Nākamais gads tāpat arī būs veiksmīgs sirsnīgiem kontaktiem ar mīļiem cilvēkiem. Jupitera ietekmes dēļ tavu rīcību ļoti ietekmēs spēcīgi instinkti un emocijas. Apmēram martā secināsi, ka dzīvē kaut kā trūkst. Saasināsies vēlme mīlēt un būt mīlētam. No aprīļa līdz jūnijam būs svarīgs laiks mīlas jomā – būs laba iespēja izveidot jaunas attiecības vai nostiprināt jau esošās.
Ja tev jau ir nopietnas attiecības ar partneri, no jūlija līdz septembrim esi uzmanīgs – tava koķetā uzvedība var radīt problēmas. Velti vairāk uzmanības savam mīļotajam, jo Saturns var ienest konfliktus jūsu attiecībās. Šis būs emocionāls un svarīgs laiks, tāpēc centies būt mierīgs un izvairīties no asām vārdu pārmaiņām.  
Atlikušajos 2021. gada mēnešos secināsi, ka labāk ir izrādīt savas patiesās emocijas, nevis radīt maldinošu iespaidu. Šis laiks palīdzēs saprast, cik būtiskas ir nopietnas saistības.   
No oktobra sāksies arī piemērots laiks dažādu mīlas pārpratumu kliedēšanai. Ja jūti, ka tev ar šo cilvēku nav pa ceļam, tieši no oktobra būs arī izdevīgs posms, lai mīlas frontē paņemtu pārtraukumu. Taču vientuļajiem Lauvām būs patiešām labas iespējas satikt mīļoto cilvēku, iespējams pat, no citas kultūras. Un ir arī liela varbūtība, ka ar šo cilvēku izdosies nodibināt ilglaicīgas attiecības.    
 

Jaunava – jutīsi spēcīgu vēlmi mīlēt un būt mīlētai
2021. gadā saasināsies Jaunavas vēlme mīlēt un būt mīlētai, tāpēc sajutīsi spēcīgu vēlmi izveidot tuvas attiecības. Šis būs labvēlīgs laiks sarunai ar cilvēku, kuram vēlies atklāt savas jūtas. Vientuļajām Jaunavām vēlēšanās atrast mīļu cilvēku īpaši pastiprināsies, sākot ar martu. Šis laiks līdz pat jūnija sākumam būs ļoti nozīmīgs, var atnest jaunumus tavā mīlas dzīvē. Būs iespēja izveidot jaunas attiecības vai atvērt jaunu lappusi esošajās attiecībās.
Tiesa, jābruņojas ar pacietību. Turpmākajos mēnešos Jaunavas var piemeklēt šaubas, būs sajūta, ka trūkst patiesuma. Gada vidū, apmēram jūlijā, Jaunavas vairāk enerģijas veltīs fantāzijām nekā reālajai dzīvei. Viņu attiecības var sašķobīties jucekļa un šaubu dēļ, un tas traucēs nostiprināt saikni ar mīļoto.   
Šajā laikā Jaunavām vajadzētu pacensties saprast attiecību dinamiku un nepieņemt sasteigtus lēmumus. Tomēr gada pēdējā ceturksnī viss būs skaidrs. No novembra vidus sāksi labāk saprast savas attiecības, prāts noskaidrosies un šaubas pazudīs. Jēgpilnas sarunas un tikšanās palīdzēs nostiprināt saikni starp jums un ienesīs dzīvē daudz prieka un laimes.   
 

Svari – savu dvēseles radinieku vari sastapt pat darba vietā
Svariem 2021. gads būs pārsteigumu pilns. Ja esi vientuļš un meklē savu ideālo partneri, tad 2021. gadā patiesi vari atrast savu radniecīgo dvēseli. Šī varbūtība kļūs vēl ticamāka pēc marta – savu otro pusi vari sastapt kādā sociālajā grupā vai darbavietā. Nejaušas tikšanās ar šo cilvēku pakāpeniski kļūs arvien interesantākas, un pēkšņi ar pārsteigumu konstatēsi, cik daudz kas jums ir kopīgs. Tavas komunikācijas prasmes palīdzēs izveidot patiešām spēcīgu saikni.    
Tiem Svariem, kuriem jau ir partneris, 2021. gads tāpat būs veiksmīgs. Būs daudz iespēju kvalitatīvai laika pavadīšanai kopā, un tas nostiprinās jūsu attiecības. Planētu stāvoklis liecina, ka gada sākumā Svariem būs vēlme būt kopā ar cilvēku, kurš viņus sapratīs un iedvesmos. Tuvojoties gada vidum, kontakts ar šo cilvēku arvien nostiprināsies un var gadīties, ka nolemsiet uzņemties nopietnas saistības.  
Ja jūsu attiecības jau ir nopietnas, tad nākamais gads būs labvēlīgs, lai ar Saturna palīdzību pieņemtu nopietnu lēmumu par attiecību nākotni. Pār tevi nāks apskaidrība, kas palīdzēs izdarīt pareizos secinājumus. Turklāt Saturna klātbūtne lēmumam piešķirs stabilitāti, savukārt Jupiters – gudrību. Tā ka, izvēloties partneri savai dzīvei, patiešām nekļūdīsies. Draugi un tuvinieki tevi atbalstīs un priecāsies par lēmumu precēties. Tuvojoties gada beigām, dzīvesprieks un laimes sajūta nekur nepazudīs. Saikne ar mīļoto kļūs tikai stiprāka.
Kopumā 2021. gads tavā mīlas dzīvē būs patiesi spožs. Vien centies nepalaist garām iespējas un noskaņojies veiksmei.
 

Skorpions – mājās būs miers un harmonija
Skorpioni ir slaveni ar savu nopietno attieksmi pret saistībām un tādu pašu cieņu sagaida arī pretī. Skorpioni dievina mīlas trīsas un taureņus vēderā. Ceļojumi, kopīgas vakariņas vai vienkārši vizināšanās ar auto – šie ir lieliski piemēri, kuri var uzlabot Skorpiona mīlas dzīvi. 2021. gada horoskops rāda, ka Jupitera virzība caur Ūdensvīra zvaigznāju ienesīs Skorpiona mājās mieru un harmoniju.
Precīzāk sakot, ja tev jau ir otra puse, jūsu attiecības vēl vairāk uzlabosies. Nākamais gads būs ideāls, lai atrisinātu visas problēmas un noskaidrotu pārpratumus, ja tādi radušies. Ilgas un atklātas sarunas palīdzēs saprast un pieņemt savu partneri. Tas palīdzēs arī pacelt jūsu attiecības jaunā jēgpilnā līmenī – līdz laulībai. Ja tiešām vēlies apprecēties, tad labākais laiks bildinājumam un sarunai par jūsu nākotni nākamgad būs novembrī un decembrī, tā ka var pagūt kārtīgi sagatavoties.
Ja šobrīd esi vientuļš, tad gan 2021. gads var izrādīties pagrūts. Tiesa, netālu būs cilvēki, kuri vēlēsies tev izrādīt siltas jūtas, taču tu viņus ignorēsi. Jāteic uzreiz, tā gan būs kļūda. Labāk gan centies pamanīt šos cilvēkus, jo viņu mīlestība var būt patiesa un no sirds. Tā ka tev vajadzēs būt atklātam un izrādīt iniciatīvu, jo slepenais pielūdzējs runās tikai caur puķēm un cerēs, ka saproti šos mājienus. Izskatās, ka šis cilvēks var būt kaimiņš, kolēģis, varbūt jau esošs draugs. 
 

Strēlnieks – uzmanies, jo kādam tava laime var skaust
2021. gads Strēlniekiem mīlas frontē būs gandrīz ideāli veiksmīgs. Attiecības, kas sāktas šajā gadā, turpināsies arī nākamajā. Būs sapratne un savstarpēja uzticēšanās, un tas nostiprinās emocionālo un dvēselisko spēku. Jutīsies patiesi laimīgs, ka kopā varat izbaudīt šos mirkļus un rūpēties viens par otru.
Rūpju un saprašanās nozīme kļūs par būtisku jūsu attiecību garantu. Taču planētas brīdina, ka jābūt arī uzmanīgiem, jo citiem jūsu laime var skaust. Skumjākais, ka šādi cilvēki var uzrasties tavā draugu lokā. Viņi var censties kaitēt jūsu attiecībām, sēt pārpratumus. Šī fāze būs aktīva no maija līdz pat septembrim. Šajā laikā starp tevi un mīļoto var parādīties dažādi īslaicīgi konflikti un strīdi. Tevi var nepatīkami pārsteigt tieši šīs pēkšņās pārmaiņas – attiecības, kas līdz šim šķita skaistas un ideālas, pēkšņi sāk radīt problēmas. Intensitātei, ar kādu notiks dažādi pārpratumi, vajadzētu tevi darīt uzmanīgu un brīdināt, ka savas attiecības nevajag pārāk afišēt.
Centieties izvairīties no publiskas dzīves un padzīvot klusāk, kamēr atkal pienāks izdevīgs brīdis iziet sabiedrībā. Tuvojoties oktobrim, jau sapratīsi, ka visi konflikti patiesībā ir radušies skaudīga paziņas dēļ. Tad arī apjēgsi savu kļūdu un metīsies glābt attiecības. Bet dižam satraukumam nav pamata – gada beigās jūsu saikne atkal nostiprināsies un ar prieku atkal izbaudīsiet viens otra klātbūtni.     

    
Mežāzis – līdz 2021. gada oktobrim vari pieņemt lēmumu, ka jāprecas

2021. gada horoskops rāda, ka Saturna ietekmē Mežāžiem būs stabilitāte ne vien privāto finanšu, bet arī attiecību jomā. Turklāt Saturna ietekmi papildinās Jupiters, kas nostiprinās tavu vēlmi pēc nopietnām saistībām. Jūsu savstarpējā sapratne un kontakts būs tik spēcīgi, ka tev ienāks prātā doma par attiecību nostiprināšanu ar oficiāliem laulības solījumiem.  
Lēmumu par precēšanos vislabāk pieņemt gada pirmajā pusē, līdz 2021. gada jūnijam. Ja šajā laikā tas neizdosies, tad vēlreiz varat to darīt līdz oktobrim.
2021. gads būs labvēlīgs arī vientuļajiem Mežāžiem, kuri ir sava īstā cilvēka meklējumos. Iespējams, izveidosies romantiska draudzība, kura nemanāmi pārtaps sajūtā, ka starp jums ir kaut kas vairāk. Tas var būt jau sen pazīstams cilvēks – skolas laiku draugs vai kolēģis darbā. Un šī draudzība jau no pirmās dienas būs tik nopietna, ka var kļūt par brīnišķīgu pieredzi tavā dzīvē.
Tiesa, 2021. gadā Mežāžiem neizdosies izvairīties no nedrošības sajūtas, kas var likt izrādīt greizsirdību mīļotajam cilvēkam. Ja neizdosies no tās atbrīvoties, attiecībās var rasties asumi. Vēro un kontrolē savu uzvedību, pretējā gadījumā nonāksi līdz nopietnam strīdam ar mīļoto.
Par laimi, gada otrajā pusē attiecības atkal atgriezīsies vecajās sliedēs. Šis gads var būt izdevīgs arī tiem Mežāžiem, kuri vēlas atjaunot atsalušās attiecības ar ģimenes locekļiem. Kaut arī pagātnē esat bijuši uz nažiem, 2021. gadā atkal būs iespēja draudzīgi sapulcēties zem viena jumta.


Ūdensvīrs – varbūt ir vērts dot otru iespēju bijušajām attiecībām?
Ūdensvīrs ir slavens ar to, ka romantiskās attiecības visas saistības uztver ļoti nopietni. 2021. gadā Ūdensvīri nebaidīsies izrādīt partnerim savas jūtas un būs arī diezgan prasīgi. Būs jūtama spēcīga Merkura un Jupitera ietekme, kas dos emocionālo spēku un palīdzēs nostiprināt attiecības ar mīļoto. Tieši šīs planētas palīdzēs Ūdensvīram saturīgi un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar savu īsto cilvēku visa gada garumā.
Savukārt Jupitera kustība, sākot ar 2021. gada aprīli, būs ļoti izdevīga vientuļajiem Ūdensvīriem. Ja esi ideāla partnera melējumos, tad vari būt drošs, ka pēc ilgāka pārtraukuma tavā dzīvē uzradīsies tieši šāds cilvēks. Viņa parādīšanās var sakrist ar kādu citu svarīgu un spilgtu dzīves notikumu. Šie mēneši – jūnijs, augusts, septembris un decembris – ir labvēlīgi mīlestībai un tuvu attiecību izveidošanai.
Tāpat 2021. gads ir ļoti piemērots laiks ģimenes izveidošanai. Ja plāno precēties, dari to 2021. gadā. Saņemsi milzīgu atbalstu no līdzcilvēkiem, arī vecāki un citi radinieki dos savu svētību. Sajūtot tik pozitīvu attieksmi, būsi pārliecināts, ka patiešām pieņem pareizu lēmumu.
Izdevīgākais laiks kāzām (vai vismaz bildinājumam) ir līdz 2021. gada aprīlim. Tāpat arī Ūdensvīra horoskops rāda, ka aprīļa vidū tevi gaida ļoti zīmīga tikšanās ar bijušo mīlestību. Sākumā tāda sakritība šķitīs neticama, taču, ja vien vēlēsies, varēsi šīs attiecības atjaunot. Un prognozes izskatās visai cerīgas. Varbūt ir vērts nepalaist garām otro iespēju?      


Zivis – ja vēlies laimīgu laulību, planētas iesaka ar kāzām 2021. gadā nesteigties
Zivtiņām 2021. gads nebūs tas labākais laiks. Ja esi vientuļš, tad ideālā partnera atrašana vēl būs jāpagaida. Iespējams, būs sajūta, ka meklēšanas periods jau ievelkas, bet bruņojies ar pacietību un nezaudē cerību – nākotnē tiešām gaida cilvēks, kurš ir kā radīts tieši tev. 2021. gadā vienkārši turpini savu dzīves ceļojumu un koncentrējies uz savām vajadzībām.
Ja tu jau esi attiecībās, 2021. gads būs romantisks un interesants. Tiesa, Mēness piešķirs tavai dzīvei nedaudz ekspresivitātes. Pilnmēness laiks katru mēnesi palīdzēs būt radošam un romantiskam. Partneris novērtēs tavas emocijas, un tas palīdzēs izveidot patiešām harmoniskas attiecības. Papildinot Mēnesi, arī Saturns tavām attiecībām piešķirs stabilitāti.
Ja plānojat kāzas, tad 2021. gadā planētu stāvokļa dēļ Zivīm tiek rekomendēts tikai saderināties, bet pašas precības atlikt uz nākamā gada sākumu. Pieņemt šādu lēmumu, iespēejams, nebūs viegli, taču, ja vēlies laimīgu laulību, tad vērts pagaidīt labāku laiku.    
Tiesa, 2021. gadā Zivis gaida arī daži grūtāki mēneši ar augstu risku konfliktēt. Tie mazliet var satricināt tavu sirdsmieru. Bīstamākie mēneši ir februāris, aprīlis, jūlijs, augusts un novembris. Šajā laikā uzturies īpaši uzmanīgi pret mīļoto, labāk pieņem visas viņa idejas un nestrīdies. Tas var prasīt pacietību, taču šīs pūles noteikti atmaksāsies un atkausēs tava iecerētā sirdi.