Ģimenes Jogas un Svaigēšanas brīvdienas 2016

No 4.-7. augustam norisināsies ikgadējās dabiskās veselības centra ReCure organizētās "Ģimenes Jogas un Svaigēšanas brīvdienas".

Jogas un svaigēšanas brīvdienas visai ģimenei ir centra ReCure tradicionāls pasākums vasarā, kad kopā pulcējas ģimenes no visas Latvijas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jogas un svaigēšanas brīvdienas visai ģimenei ir centra ReCure tradicionāls pasākums vasarā, kad kopā pulcējas ģimenes no visas Latvijas.

 

Šogad, kā ierasts, gatavosim garšīgas un veselīgas svaigēdāju maltītes, jogosim gan lieli, gan mazi, pērsimies pirtī, meditēsim gongu skaņu pavadībā, brauksim ekskursijā, spēlēsim spēles, peldēsimies dīķī un ezerā, baudīsim indiešu speciālistu procedūras un vienkārši lieliski pavadīsim laiku.

Daudzveidīgākam jogošanas priekam mūsu Brīvdienas šogad papildināsim arī ar Yin jogas nodarbībām, kuras vadīs Agnese Aleksejeva. Agneses vadīto nodarbību galvenais mērķis irradīt veselīgu līdzsvaru starp mūsdienu jogas praksi un pamata jogas tradīciju. Viņas pamatvērtības ir vienmēr un visur būt ar sevi un visumu, sajūtot sevi un sajūtot visumu caur meditāciju. Virziens uz nepārtrauktu attīstību, prieku un nezūdošu enerģiju. Bet par jautrību un smiekliem Akro (pāru) jogas un bērnu jogas nodarbībās joprojām rūpēsies nepārspējamā Liene Bodnare. Liene ir kļuvusi par neatņemamu Ģimenes Brīvdienu pamatbalstu. Liene māk radīt kaut ko no nekā... Tas ir - radīt siltumu vēsumā, smaidu īgnumā, krāsas pelēkumā...

Pirts un pēršanās ir iespēja atvilkt elpu un satikt sevi. Jau trešo gadu pirts zinībās mūs vadīs pirtnieks Vilnis Lejnieks, kurš rādīs pirts spēku, kas kombinācijā ar mūsu pļavu augu un zālīšu bagātību, spēj atveseļot un atjaunot.

Gongi jau sen tiek izmantoti kā terapeitisks instruments, kas dziedina un transformē, jo gongu skaņas vibrācijai piemīt fantastisks spēks. To mums Ģimenes Bīrvienās demonstrēs Dace Straume. Gongu skaņas atbrīvo no stresa, nomierina, atjauno enerģiju, veicinot ķermeņa dabiskos dziedināšanās procesus, radot harmoniju.

Kamēr bērni būs aizņemti savās aktivitātēs, vecākiem būs iespēja izbaudīt kādu no ReCure procedūrām, kuras veiks speciālisti no Indijas.

Bērnus šogad sagaidīs piedzīvojums „Mazajā Brīnumzemē”. “Mazā brīnumzeme” Cēsīs ir miniatūrs pilsētas modelis, kura mērogs ir 1 pret 87. Bērniem būs iespējams iepazīties ar pilsētas struktūru, jo “Mazās Brīnumzemes” ielās izveidotas gājēju pārejas un ceļazīmes, brauc automašīnas, kas darbojas līdzīgi īstajiem auto – bremzē, rāda pagrieziena signālus, maina joslas, dažkārt pārsniedz ātrumu un izraisa avārijas. Tāpat būs iespēja vērot, kā darbojas vilcienu modeļi, kas šķērso tiltus, tuneļus, pārbrauktuves un pārmijas. Kopumā bērni “Mazajā Brīnumzemē” varēs radoši darboties, iepazīties ar elektronikas, mehānikas un pilsētbūvniecības iemaņām, kā arī attīstīt savu telpisko domāšanu.

Reklāma
Reklāma

Nometnē gatavosim un mielosimies ar garšīgiem un veselīgiem svaigēšanas ēdieniem visai ģimenei. Padomos, paraugdemonstrējumos, idejās, kā arī savā pieredzē dalīsies dabiskās veselības centra ReCure dibinātāja, uztura speciāliste Guna Bīlande un Raw Garden šefpavārs Jēkabs Milzarājs.

Vairāk info ReCure mājas lapā www.recure.lv

Zvanot +371 20493555; Rakstot info@recure.lv

Plašākai informācijai par brīvdienu norisi Guna 26767950

 

UZ TIKŠANOS ĢIMENES JOGAS UN SVAIGĒŠANAS BRĪVDIENĀS!

ReCure ir dabiskās veselības centrs, kas piedāvā atšķirīgu pieeju veselības aprūpei. Pie mums tiek piedāvāta dabiska veselības pašatjaunošanās sistēma, kas sastāv no uztura programmas, fiziskām aktivitātēm, individuāli piemērotām procedūrām un no ķermeņa spēkus stimulējoša dzīvesveida. ReCure piedāvā procedūras, jogas nodarbības un vingrošanu, seminārus un konsultācijas. Viena no veselības centra īpašajām iezīmēm ir tā, ka procedūras tiek veiktas, izmantojot vietējos augus un zālītes, un tās veic speciālisti no Indijas.