3. oktobrī seminārs pārdevēju pārliecības stiprināšanai: ja tu domā, ka vari, tu vari

Šā gada 3.oktobrī, plkst. 10.00 – 14.00, notiks seminārs pārdevēju enerģijas līmeņa paaugstināšanai un pārliecības stiprināšanai. Seminārā apvienotas divu britu psihologu un Londonas „The Coaching Academy” pasniedzēju – Brajena Meina un Pamas Lidfordes mācības. 

FOTO: Agnis Šmits

Trenere – Dace Briede-Zālīte, Londonas Koučinga akadēmijas akreditācija

                                                          

Iepazīsimies ar angļu psihologa un pozitīvās domāšanas guru Brajena Meina „Goal Mapping” - mērķu plānošanas - teoriju un psiholoģes Pamas Lidfordes mācību par pašapziņas, un pašnovērtējuma ietekmi uz mūsu ikdienu. Iegūtās zināšanas dos pārliecību, ka spēja sasniegt savus un kompānijas mērķus ir lielāka, ja esam pozitīvi un pro-aktīvi noskaņoti.

 

Seminārs enerģizēs un dos izpratni, kā sasniegt uzstādītos uzdevumus vieglāk. Interaktīvas grupu nodarbības ar saliedējošiem vingrinājumiem dos lielāku pārliecību par savu pārdošanas un uzdrīkstēšanās potenciālu.

 

Kas ir stereotipiskie uzskati? Kā tie radušies?

Trīs soļi iekšējo bloku noņemšanai.

Iegūsim mērījumu savai šī brīža pārliecībai par sevi (pašapziņas tests).

Izrunāsim, kā, mainot fokusu, mainās mana domāšana un darba spējas?

 

Seminārs ar interaktīviem vingrinājumiem pacels pārdevēju tonusu un iedos sparu nākošajam darba cēlienam. 

 

Semināra ilgums – 4 stundas.

 

Reklāma
Reklāma

Vairāk informācijas: www.paceltpasauli.lv

 

Semināra vieta: “Maritim Park hotel Rīga” Slokas ielā -  1 Rīga, LV-1048

Ieskaties: www.maritim.lv

 

 

Par lektori:

Dace Briede Zālīte  pēc 17 gadu korporatīvā darba un pārdošanas vadības pieredzes starptautiskos uzņēmumos ir kļuvusi par Londonas Koučinga akadēmijā akreditētu personīgās izaugsmes treneri un licenzētu Brajena Meina “Mērķu plānošanas” (Goal Mapping) praktiķi.

Dace ir strādājusi „Shell Latvia”, „SEB Unilīzings”, apdrošināšanas akciju sabiedrībā„Balta” (RSA Insurance), kā arī „Baltcom TV” periodā, kad par kompānijas akcionāriem kļuva „AXA Equity”. Šajos uzņēmumos Dace ir vadījusi gan korporatīvo, gan ‘retail’ biznesu un atbildējusi par klientu apkalpošanu visā Latvijā. Šobrīd uzkrātā pieredze un akadēmiskās zināšanas tiek pielietotas darbinieku darba snieguma izvērtēšanai un atbalstam, kā arī  vadības komandu aprīkošanā ar darba snieguma uzlabošanas instrumentiem.

Lielākā vadītā komanda – 1000 darbinieki , lielākais sasniegtais gada apgrozījums -  60,6 miljoni latu, apkalpojot 200 000 privātklientu un 23 000 juridisko klientu. Iegūts ‘know-how’, vadot un pārraugot visa veida pārdošanas kanālus – tiešās pārdošanas aģentus (D2D), filiāļu un klientu apkalpošanas centru tīklus, zvanu centrus, telemārketingu, biznesa klientu nodaļas (B2B, B2C), web pārdošanas kanālus, pārdošanu ar brokeru starpniecību, kā arī atrodot un uzsākot veiksmīgu sadarbību ar pārdošanas ārpakalpojumu sniedzējiem biznesa apjomu palielināšanai.

Dace ir diplomēta Latviešu valodas filoloģe un starptautisko attiecību speciāliste (LU), ieguvusi bakalaura grādu banku zinībās un ekonomikā, un maģistra grādu biznesa vadībā Banku Augstskolā. Trīs gadus pilnveidojusi sevi Londonas Koučinga Akadēmijā (The Coaching Academy), kur ar izcilību ir ieguvusi  Personīgās Izaugsmes trenera kvalifikāciju (Personal Performance Development Coach).

Dace ir „Moresales Latvia” SIA  un jauniešu akadēmijas „Pacelt Pasauli” vadītāja.

Vairāk par lektori un programmām varat  uzzināt:  www.paceltpasauli.lv un www.moresales.lv