Sapnis piepildījies — pašai sava autoskola!

"Tā kā mana pieredze nav tikai ielas braukšanā, bet arī auto sportā, kā arī vairākus gadus biju tieši saistīta ar Drošu braukšanas skolu, tad tieši šeit apgūtās zināšanas mani pamudināja pievērsties sava sapņa īstenošanai, ceru, ka mana autoskola ar to atšķirsies no citām autoskolām," stāsta Kristīne.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laipni lūgti jaunajā autoskolā Kristīne. Te Jūs gaida īsti, saprotoši un cilvēcīgi sava amata meistari. Mūsu uzdevums ir būt vislaipnākajiem, izprotošākajiem, spējīgākajiem skolotājiem, lai iespējami ātri sasniegtu rezultātu — vēlamās kategorijas vadītāja apliecību!

 

Mūsu instruktori ir jauki, gudri un iejūtīgi. Mēs raugāmies uz lietām ar svaigu skatu, esam izstrādājuši savu metodiku teorētisko apmācību apguvei un īpašu praktiskās braukšanas apmācības veidu. Ar mūsu atbalstu un palīdzību Jūs būsiet labi un droši sagatavots CSDD eksāmeniem.


Pie mums iespējams iegūt A, AI, B kategorijas vadītāju apliecības. Un prieku braukt!
A un A1 kategorijas apliecības iegūšana ir aizraujošs process, kurā zinoši instruktori apmāca kursantus speciāli aprīkotā laukumā. Mums motociklu vadība ir kas vairāk par praksi — tā ir kaislība. Tieši tādēļ tiesību ieguvējus pēc apmācībām neaizmirstam, bet rīkojam kopējus pasākumus, kas ļauj mums visiem sanākt kopā un dalīties savā kaislībā un pieredzē.

Reklāma
Reklāma


Autoskola Kristīne piedāvā:
1. Mācīties braukt un izjust procesu - izprast mašīnas gabarītus, tās dinamiku un manevrētspēju, droši darboties ar mašīnas vadības ierīcēm. Apmācības notiek slēgta veida poligonā.
2. Sastādīt individuālu grafiku praktiskās braukšanas nodarbībām pēc audzēkņa un instruktora savstarpējas vienošanās, lai pēc iespējas ātrāk un kvalitatīvāk sagatavotos CSDD valsts eksāmenam.


Īpašs pakalpojums ir braukšanas zināšanu papildināšana tiem, kuriem jau ir B kategorijas vadītāja apliecība. Mācām vadīt gan pašiem savus auto, gan piedāvājam autoskolas. Palīdzam sajusties pie stūres droši un iededzinām kaislību pret šo brīnišķīgo prasmi — braukšanu!


Mob.: +371 26421 685
Tel.: +371 67205534
Merķeļa iela 11, 3. stāvs, 311., 312. kab.


kristine@kristineauto.lv
www.kristineautoskola.lv