Mammas atzīst – šie kosmētiskie produkti IR cits par citu labāki

Vai bieži gadās, kad vairākas, savā starpā nesaistītas māmiņas atzīst vienus un tos pašus kosmētikas produktus par labu esam? Lūk, esam atraduši produktus, kurus atzinīgi novērtē dažādas ģimenes!
Lipkar Baume AP+M Lipīdus atjaunojošs balzams visai ģimenei. Nekavējoties nomierina ādu un mazina niezi un aizkavē simptomu atjaunošanos.

FOTO: Publicitātes foto

Lipkar Baume AP+M Lipīdus atjaunojošs balzams visai ģimenei. Nekavējoties nomierina ādu un mazina niezi un aizkavē simptomu atjaunošanos.

Četras Latvijas ģimenes testē dažādus – gan jaunus un inovatīvus, gan jau gadiem pircēju vidū zināmus – produktus no InternetAptieka.lv.

 

La Roche Posay – iemīļota kopjošā kosmētika ģimenēs ar maziem bērniem

Lipkar Baume AP+M Lipīdus atjaunojošs balzams visai ģimenei. Nekavējoties nomierina ādu un mazina niezi un aizkavē simptomu atjaunošanos. Piemērots zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem ar ļoti sausu ādu, tendenci uz atopiju vai alerģiju. 

 

Agnese par produktu stāsta: “Universāls krēms visai ģimenei un visām dzīves situācijām. Biezas konsistences balzams, bet ātri sasūcas ādā, lieliski mitrina un pabaro ādu. Pozitīvi, ka nav specifiskas smaržas.” Santa atzīst, ka šos produktus ģimene jau lietojusi iepriekš: “Saistībā ar to, ka mūsu ģimenē visiem, ieskaitot bērnus, ir kādas ādas problēmas, kuras prasa jo īpaši uzmanīgu un pareizu kopšanu, šos produktus jau lietojām savā ikdienā arī iepriekš. Līdz šim neviens La Roche-Posay produkts mūs nav pievīlis. Lieliska tekstūra krēmiem, nav taukains, nesatur smaržvielas. Pats galvenais, ļoti palīdz kopt atopiskā dermatīta skartu ādu.”

 

Lipikar Gel Lavant dušas želeja, kas piemērota visai ģimenei un visiem ādas tipiem. Attīra maigi, saudzējot ādas fizioloģisko pH. Nekairina acis, piemērots arī intīmajai higiēnai. 

Arī Marta atzīst, ka ir jau iemīļojusi šīs firmas produkciju: “Šis ir viens no maniem mīļākajiem kopjošās kosmētikas zīmoliem. Esmu lietojusi gan sejas krēmu, gan dažādus mitrinošus krēmus un mazgāšanās putas. Lipikar Gel Lavant dušas želeja ir piemērota gan pieaugušajiem, gan bērniem. Man pašai ļoti patika produkta smarža un konsistence, bet zīdainim smarža šķiet par intensīvu un nevēlējos to lietot bēbītim.”

 

LIPIKAR Baume AP+M lipīdu atjaunojošs krēms visai ģimenei tika atzinīgi novērtēts no ģimeņu puses. 

Sintija stāsta: “Šo lietojām kā krēmu meitiņai apsārtušajai sejas ādai, vaigiem un lūpām, kā arī dupsim. Man patika, ka tas ir bez smaržas un ātri iesūcas ādā, tā, lai bērns nepaspēj nosmērēt. Karinātā āda ātri parādīja labus rezultātus.”

 


 

Blistex lūpu kopšanas produkti: cits par citu labāki

Blistex piedāvā lūpu kopšanas produktus plašā izvēlē, taču vairākās ģimenēs par favorītu tika atzīst tieši Triple Butters lūpu balzams. 

 

Sintijas ģimenē tas ir bijis pat uz izķeršanu: “Ļoti smaržīgs! Uzkrāsojot lūpu balzāmu, lūpas ilgi paliek mitrinātas un sajūtas ir lieliskas, samazina sasprēgājušo lūpu sāpes. Šī lūpu balzama smarža mūsu ģimenē bija uz izķeršanu.” 

Agneses favorīts bija Blistex ProtectPlus lūpu balzams un par savu pieredzi ar šo produktu viņa stāsta:Šis lūpu balzams mans favorīts no visiem. Fantastiski smaržo, patīkama sajūta uz lūpām, lieliski pabaro un mitrina lūpas. Šis būs mans vasaras top produkts lūpām, jo arī šim ir augsta aizsardzība no UV stariem (SPF 30)”. 

Reklāma
Reklāma

Blistex Crems – Lip Relief Cream Sintija ieteiktu lietot laikā, kad ir saaukstēšanās simptomi: “Produktam ir piparmētru smarža, diezgan spēcīga un šis lūpu krēms der tad, kad ir iesnas, jo tas padara elpošanu vieglāku. Meitiņai bija iesnas un viņa labprāt smērēja, kā arī vīram bija uzmetusies aukstumpumpa, un sāpes remdēja, kā arī ātrāk pārgāja. Tāda sajūta, kad uzliekot krēmu, lūpas mazliet kņudina.”

 


 

Philips Avent produkti – uzticami palīgs jaunajiem vecākiem

Philips Avent Natural pudelītēm ir dabiskas formas uzgalis un tas ir ļoti svarīgi, lai būtu viegli apvienot mazuļa pabarošanu no pudelītes ar zīdīšanu. Bieži vien māmiņas uztraucas, ka bērns, sajutis, cik viegli piens tek no pudelītes, atteiksies no krūts, taču šī pudelīte ir veidota, lai zīšana no pudelītes būtu maksimāli līdzīga, kā zīžot no krūts. 

 

Savukārt Philips Avents māneklītis Ultra air īpaši piemēroti jutīgai ādai. Īpaši lielās gaisa atveres ļauj mazuļa ādai elpot mazuļa jutīgajai ādai. Māneklītis ir ortodontisks.

 

 Dēlam pirmais māneklītis arī bija Philips Avent zīmola, šoreiz izmēģināju tos, kas bija dāvanā no Internetaptieka.lv – iedomājieties – tie naktī spīd!

 

Savu pieredzi, lietojot Philips Avent pudelīti un māneklīšus, stāsta Marta, divus mēnešus vecā Augusta mamma: “Philips Avent produktus biju iecienījusi jau ar vecāko meitu un par to kvalitāti nešaubījos ne mirkli. 

Dēlam pirmais knupītis arī bija Philips Avent zīmola, šoreiz izmēģināju tos, kas bija dāvanā no Internetaptieka.lv – iedomājieties – tie naktī spīd! Reāli forša lieta, ja esi samiegojies un meklē knupi, bet mazais jau paēdis un vēlas vēl pazīst savam mieram. Kad dēliņam bija nedaudz vairāk nekā mēnesis, bija jādodas pie ārsta un mazo pirmo reizi atstāju mājās ar tēti – tik lieliski, ka vari atstāt savu pieniņu pudelītē, kuru akceptē dēls. Zināju, ka viņš būs paēdis un drošās rokās. Pudelītes knupīša materiāls ir ļoti, ļoti mīksts un noteikti piemērots pašiem mazākajiem.”