Enerģiska un veselīga mamma, laimīgs bērns! Ģimenes testē uztura bagātinātājus un veselīgus našķus

Cik gan daudzi no mums, izvēloties preces un pakalpojumus, paļaujas uz citu ieteikumiem. Un pareizi – esam droši, ka tieši cilvēki, kas ir tādi paši kā mēs, spēj novērtēt ne tikai produkta īpašības, bet arī to, vai šis produkts ir noderīgs ģimenei.
Visi produkti pieejami InernetAptieka.lv

FOTO: Publicitātes foto

Visi produkti pieejami InernetAptieka.lv

Četras Latvijas ģimenes testē dažādus – gan jaunus un inovatīvus, gan jau gadiem pircēju vidū zināmus – produktus no InternetAptieka.lv.

 

Zivju eļļa – bērniem garšo vai tomēr nē?

Lysi piedāvā vairāku veidu zivju eļļas produktus – gan šķidrā veidā (ar dabīgu un ar citrona garšu), gan kapsulās, gan īpaši bērniem domātās kapsulās. Lysi produkti ir Omega-3 taukskābju un vitamīnu A, D, E avots. Vitamīni A un D veicina normālu imūnsistēmas darbību, bet Omega-3 taukskābes veicina normālu sirds darbību. 

 

Vai kāds brīnums ir, ka bērni ne tik labprāt izvēlas dzert tradicionālo zivju eļļu ar dabīgo garšu? 

Lūk, Santa stāsta: “Priekšroku devām kapsulām, nevis zivju eļļai šķidrā veidā, jo kapsulas ikdienā ir vienkāršāk un ērtāk lietot. Arī pati izvēlējos lietot kapsulās Omega 3 uztura bagātinātāju. Noteikti arī turpmāk visai ģimenei izvēlēsimies Lysi Omega 3 zivju eļļu.” 

Savukārt Agnese uzsver, ka īpaši paticis, ka sastāvā papildus Omega 3 taukskābēm ir arī D3 vitamīns un E vitamīns. 

Marta, trīsgadīgās meitas mamma, stāsta, ka novērtē šo uztura bagātinātāju, jo apzinās, ka ikdienā lieto pārāk maz zivju: “Lysi zivju eļļas produkti piemēroti visai ģimenei. Tā kā mūsu ģimene, kā jau vairums Latvijā, par maz ēdam zivis, tad visiem zivju eļļu nepieciešams uzņemt regulāri. Ar vīru esam iecienījuši kapsulas, tās ir viegli norīt un lietojam uzreiz pēc brokastīm. Lysi košļājamās kapsulas meitai vēl nedevu, jo tās paredzētas no 4 gadu vecuma, pagaršoju pati. Tās ir saldas, ar augļu garšu, domāju, ka bērniem garšotu.”

 


 

Enerģiska mamma – laimīgs bērns! 

Floradix šķidrā dzelzs un vitamīnu formula satur augu ekstraktus un augļu sulu koncentrātus – dzelzs, B2, B6, B12 un C vitamīni palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Produkts īpaši piemērots sievietēm, senioriem, veģetāriešiem un cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu. 

 

Agnese šo atzīst par ļoti garšīgu dzelzs uzņemšanas veidu: “Ļoti garšīgs uztura bagātinātājs, kas izteikti garšo pēc bērnībā dzertā mežrozīšu sīrupa. Vienīgais nelielais mīnuss bija dzelzs pēcgarša, bet, uzdzerot pāris malkus ūdens, tā pazuda. Jau pēc pirmās nedēļas lietošanas nogurums samazinājās un bija jūtams enerģijas pieplūdums.”

 

 

 

Floradix-Kindervital uztura bagātinātājs bērniem ar augļu garšu ir šķidrā kalcija un vitamīnu formula. Bērnu kaulu normālai augšanai un attīstībai nepieciešams kalcijs un D vitamīns. Floradix-Kindervital ir viegli lietojams un palīdz saglabāt kalcija, A, D, E, C, B1, B2, niacīna, B6, un B12 vitamīnu līdzsvaru. Floradix-Kindervital ir piemērots bērniem no 4 gadu vecuma. Var ieteikt pieaugušajiem.

 

Sintijas ģimenē šis produkts guva lietu atzinību. Viņa stāsta: “Produktam ir augļu garša, kas bērniem ir patīkama. Labi, ka līdzi nāk mērtrauciņš, lai katram bērnam pēc instrukcijas dotu pareizās devas. Mazajiem garšoja, meita pat domāja, ka tā ir sula un prasīja vēl.”

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Našķi bez glutēna no Schär – ģimeņu favorīti

Schär SALINIS – bezglutēna sāļie kliņģerīši bez kviešiem, bez laktozes. Piemēroti cilvēkiem, kas uzturā nedrīkst lietot produktus, kuru sastāvā ir glutēns.

 

Mūsdienās, kad daudziem ir dažādas pārtikas produktu nepanesamības un alerģijas, alternatīvie produkti ir tik noderīgi!

 

Agnese par šo produktu stāsta: “Meitai patika, ka kliņģerīši ir kraukšķīgi un nesatur daudz sāli. Tiešām garšīga uzkoda. Pozitīvi, ka nesatur glutēnu.”

Schär Quadritos – bezglutēna vafeļu batoniņš ar kakao melnās šokolādes glazūrā Martas ģimenē guva lielu atsaucību: “Schar ir radījuši gardumus bez glutēna, bet tie tiešām ir garšīgi. Schär Quadritos ir īsts gardums!” 

Savukārt Sintija īpaši novērtē produkta sastāvu: “Produkta sastāvs ir brīnišķīgs, jo liekas, ka mūsdienās daudz kur liek klāt palmu eļļu, bet šajās tās nebija.”

Schär DELISHIOS – kraukšķīgās cepuma bumbiņas šokolādes glazūrā. Arī Santa atzīst, ka šie produkti ir ļoti garšīgi: “Ļoti garšīgi, garšas ziņā vispār neatšķiras no produktiem, kuri satur glutēnu.”

 

 

 

Veselīgas končas – bērnu priekam un mammu mieram

Sweet Switch Gummy Bears – želejas lācīšu konfektes ar STEVIA saldinātāju atzinīgi vērtē gan pieaugušie, gan bērni. 

 

Santas ģimenē šie kļuva par favorītsaldumu: “Košļājamie gumijas lācīši mūsu ģimenē bija mīļākais našķis, ne tikai bērniem, bet arī man. Ļoti garšīgi un nepārsaldināti.” Agnese stāsta: “Ļoti laba alternatīva saldumiem, kas satur daudz cukura un bojā bērniem zobus. Meitai ļoti garšoja šie gumijas lācīši, tik teica, ka pietrūkst salduma. Man kā vecāku priecē, ka satur dabīgas sastāvdaļas un nebojā tā zobus. Arī dabīgie aromatizētāji garšoja pēc augļiem un nebija jūtama ķīmiskā garša, kā tas novērojams citiem šāda veida produktiem.”

Arī Sweet-Switch FRUIT BONBONS – augļu karameles bez cukura ar saldinātāju sajūsmina kā pieaugušos, tā bērnus. Veselīgas končas – ko vēl vairāk var vēlēties?! Sintija stāsta, ka šīs konfektes mājās ir ātri beigušās: “Konfektes garšīgas, bez cukura un glutēna, ar augļu garšu. Mūsu ģimenē šīs ledenes ātri beidzās. Tā kā bērni ir saldummīļi, mani kā mammu uzrunāja šo konfekšu sastāvs.”

 

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!