Bērns dodas uz SPA. Kādas procedūras viņam ir atļautas

Tu labprāt nododies atpūtai SPA, bet kur varētu darīt bērns? Kuras procedūras viņam ir atļautas, bet nuras labāk neizmēģināt? “ESTONIA Resort Hotel&SPA” pārstāve Ave Pill sniedz padomus, kas jāņem vērā, pirms plānot šādu braucienu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Vai drīkstu ņemt līdzi bērnu?
Ikviens SPA apmeklētājs vēlas izbaudīt mierīgu un relaksējošu atmosfēru, tāpēc nereti SPA centros ir noteikts apmeklētāju vecuma ierobežojums. Ja bērni ir sasnieguši pusaudžu vecumu, visticamāk ierobežojumi jūs neskars. Tomēr drošības dēļ pirms došanās uz izvēlēto SPA vislabāk iepriekš sazināties un to precizēt. 


Kādas procedūras bērni var izbaudīt SPA centros?
Ja jūsu bērns sasniedzis jau pusaudža vecumu, pastāv liela iespēja, ka viņam būs pieejama lielākā daļa no piedāvātajām procedūrām. Ir jāņem vērā, ka SPA procedūrās ieteicams gandrīz pilnībā izģērbties, tāpēc atsevišķos SPA var būt nepieciešama vecāku atļauja vai obligāts nosacījums – nepilngadīgajam uz procedūru doties peldkostīmā. Tomēr – kādas procedūras tad var izbaudīt arī bērni? 

Manikīru un pedikīru – šī ir lieliska izvēle, ja vēlaties bērnam dot priekšstatu par sevis lutināšanu. Manikīrs un pedikīrs īpaši patiks tiem bērniem, kuri jau mēdz pielavīties mammas kosmētikas maciņam. Bērnam būs redzams viss manikīra meistara darba process, ko bērnam būs interesanti vērot. SPA centri piedāvā arī īpaši bērniem pielāgotas manikīra un pedikīra procedūras. Tajās tiek izmantota bērniem draudzīga kosmētika, turklāt manikīrs tiek veikts īsākā laikā, kas bērnam ir mazāk nogurdinoši.

Sejas procedūras – sejas procedūras var būt īpaši laba izvēle pusaudzim. Taču SPA centri piedāvā arī interesantus un jautrus piedāvājumus mazākiem bērniem. Piemēram, dažādas smaržīgas un veselīgas sejas maskas.

Masāžas – mazākiem bērniem piedāvājums masāžām ir salīdzinoši ierobežots. Kāpēc? Lielākā daļa procedūru, jo īpaši masāžas, ilgs vidēji stundu. Pieaudzis cilvēks uz masāžu dodas noskaņojies relaksācijai, taču mazam bērnam tas varētu būt krietni sarežģītāk. Taču labā ziņa ir tāda, ka ne viens vien SPA piedāvā īpašas bērniem paredzētas masāžas. 

Vannas – procedūrām bērniem ir jābūt jautrākām un atraktīvākām nekā pieaugušo procedūrām. Tāpēc nebūt nav labākā ideja bērniem piedāvāt doties, piemēram, dubļu vannā. 

Reklāma
Reklāma