Mācību gada sākumā – bezmaksas pārbaudes pie speciālistiem

Jaunais skolas gads atkal ir klāt. Klāt ar saviem priekiem un pienākumiem, jaunām iespējām un jauniem izaicinājumiem. Un tas viss, protams, prasa, izturību un spēju jeb veselību šo dažādo aktivitāšu un atbildību slodzi izturēt.  

FOTO: Shutterstock.com


Skolas gada sākums ir labākais un piemērotākais brīdis, lai pārliecinātos par mazā vai lielā skolēna veselības stāvokli un vai nu iegūtu pārliecību, ka viņš ir gatavs jaunajam mācību cēlienam, noskaidrotu nepieciešamos profilakses pasākumus, vai arī saņemtu speciālistu ieteikumus konstatēto problēmu novēršanai un atkārtotai nepieļaušanai. Kaut mazāko aizdomu gadījumā ir labāk laikus vērsties pie speciālista, nevis gaidīt brīdi, kad problēma samilzt un tad to risināt, kavējot skolu, sporta nodarbības utt. 


SIA „Rīgas veselības centrā” bērniem līdz 18 gadiem bez maksas (valsts finansējuma ietvaros) un bez garām rindām pieejamas sekojošas bērnu speciālistu konsultācijas: kardiologa (konsultācijas laikā tiek veikta arī ehokardiogramma), neirologa, audiologopēda, alergologa, otolaringologa un ķirurga. Lai saņemtu pakalpojumu nepieciešams vien ģimenes ārsta nosūtījums. Papildu informācija un pieraksts: 20028801, 8801,  e-pieraksts@rigasveseliba.lv .

Reklāma
Reklāma