98 % vecāku: “Ar Philips Sonicare For Kids bērni zobus tīra labāk”

1891. gadā Nīderlandē dibinātais uzņēmums – Philips – ir daudzveidīgs veselības un labklājības veicināšanas uzņēmums. Philips radītās programmas EcoVision mērķis ir līdz 2025. gadam padarīt pasauli veselīgāku un ilgtspējīgāku, uzlabojot dzīvi 3 miljardiem cilvēku. Tas tiek īstenots ar jēgpilnu inovāciju radīšanu tādās svarīgākajās jomās kā veselības aprūpe, mājturības preces un apgaismojums. Viena no šīm inovācijām ir Sonicare For Kids zobu birste, kura, mijiedarbojoties ar jautru aplikāciju, palīdz bērniem tīrīt zobus labāk un pareizāk.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Kas ir Sonicare For Kids zobu birste?

Sonicare For Kids ir inovatīva soniskās tehnoloģijas zobu birste, kas paredzēta bērniem no 4 līdz 10 gadu vecumam. Tā veic vairāk nekā 30 000 birstes kustību minūtē, un to darbības pamatā ir soniskā tehnoloģija. Zobu birstes iekšpusē iestrādāts īpašs mikročips, kas rada elektromagnētiskos viļņus, un tie savukārt izraisa zobu birstes sariņu augstas frekvences vibrāciju. Augstā vibrācijas intensitāte rada siekalu mikrocirkulāciju mutes dobumā, kas darbojas kā dinamiska strūkla, iekļūstot un noņemot aplikumu arī vietās, kur ierastās zobu birstes sariņi netiek klāt, piemēram, starpzobu spraugās un zem smaganu līnijas. Pateicoties šim fenomenam, Sonicare zobu birste spēj sašķelt aplikumu pat tad, ja tiek turēta 3 mm attālumā no zobiem. Par zobu rūpīgu un pareizu tīrīšanu rūpējas interaktīvā aplikācija, kas tiek sinhronizēta ar bērna zobu birsti, palīdzot apgūt mutes kopšanu rotaļu veidā. Zobu tīrīšanas skolotājs izaicina bērnu zobus tīrīt ilgāk un labāk. Katra tīrīšanas sesija sākas ar skaidriem vizuāliem norādījumiem par pareizu tīrīšanas tehniku, un aplikācija novēro un fiksē kopējo tīrīšanas izpildījuma progresu. Bērniem tas ir jautrs mācību process, savukārt vecāki var uzraudzīt, kāda ir procesa attīstība. 98 % aptaujāto vecāku apliecina, ka ir vieglāk pierunāt bērnus tīrīt zobus ilgāk un labāk 1

 

 

 

Kādas ir Sonicare For Kids zobu birstes priekšrocības?

Nepietiekama aplikuma noņemšana no visām zobu virsmām paaugstina zobu kariesa un smaganu saslimšanu risku. Manuālās zobu birstes var veikt tikai aptuveni 300 birstes kustību minūtē, tās nespēj piekļūt un iztīrīt grūti aizsniedzamās vietas mutes dobumā, turklāt nereti tiek grēkots, steigas vai nevēlēšanās dēļ, netīrot zobus pietiekami ilgi vai darot to pavirši.

 

Sonicare For Kids galvenie trumpji:

 

  • 98 % aptaujāto vecāku apliecina, ka ir vieglāk pierunāt bērnus tīrīt zobus ilgāk un labāk.

  • Pateicoties soniskajai tehnoloģijai, Sonicare For Kids noņem līdz pat 75 % vairāk aplikuma nekā parastās, manuālās zobu birstes, vienlaikus esot maiga un droša smaganām.

  • Pētījumi liecina, ka Sonicare For Kids ir ievērojami efektīvāka arī par citām pārdošanā pieejamajām bērnu elektriskajām zobu birstēm 2.

  • Sonicare For Kids zobu birste nodrošina visefektīvāko zobu kariesa un smaganu saslimšanu profilaksi.

  • Sonicare For Kids zobu birstē ir iestrādāts taimeris ar mūziku, kas padara zobu tīrīšanas procesu interesantāku un nodrošina rūpīgu, pietiekami ilgu zobu tīrīšanu visās 4 mutes dobuma zonās.

  • Sonicare For Kids zobu birste ir atkārtoti uzlādējama un lietojama neierobežoti ilgi, tikai reizi 3 mēnešos jānomaina zobu birstes galviņa.

  • Komplektā ietilpst 8 maināmās uzlīmes dažādās krāsās zobu birstes panelim, lai gan meitenes, gan zēni varētu izveidot paši savu, unikālu zobu birstes dizainu.

  • Sonicare For Kids rekomendē un paši savu bērnu mutes dobuma kopšanai izvēlas 91 % zobārstu 3

 

Dr. Karīna Kopmane-Račko, DDS, RSU Stomatoloģijas institūta Bērnu nodaļas zobārste:

„Latvijā bērnu mutes dobuma stāvoklis kopumā nav labs, un galvenokārt tas ir saistīts ar zobu tīrīšanas ieradumiem. Kamēr bērns nav sasniedzis 10 gadu vecumu, vecākiem regulāri vajadzētu uzraudzīt bērna zobu tīrīšanu un, ja nepieciešams, tos pārtīrīt. Taču realitātē lielākā daļa vecāku ir pārāk aizņemti, lai to darītu, savukārt bērniem zobu tīrīšana saistās ar nepatīkamu, apnicīgu pienākumu, kuram ir daudz mazāka prioritāte nekā citām lietām. Sonicare For Kids apvieno gan izcilu 21.gadsimta tehnoloģiju, gan dažādas funkcijas, lai padarītu zobu tīrīšanas procesu bērnam saistošāku un interesantāku. Soniskās tehnoloģijas zobu birstes minūtes laikā veic tikpat birstes sariņu kustību, cik manuālās zobu birstes spēj veikt mēneša laikā, un šis fakts ļauj iztēloties iespaidīgo atšķirību zobu aplikuma noņemšanas efektivitātē. Sonicare For Kids ir labākais produkts, ko vecāki var iegādāties maksimāli efektīvām rūpēm par sava bērna mutes dobuma veselību.”

 

Lietotne Philips Sonicare For Kids tiek sinhronizēta ar bērna sonisko zobu birsti, lai palīdzētu apgūt mutes kopšanu rotaļu veidā. Zobu tīrīšanas skolotājs izaicina bērnu zobus tīrīt ilgāk un labāk. Katra tīrīšanas sesija sākas ar skaidriem vizuāliem norādījumiem par pareizu tīrīšanas tehniku, un aplikācija novēro un fiksē kopējo tīrīšanas izpildījuma progresu. Bērniem tas ir jautrs mācību process, savukārt vecāki var uzraudzīt, kāda ir procesa attīstība.

 

Izmantojot Philips Sonicare For Kids zobu birsti un lietotni, bērni var patstāvīgi uzzināt, kā pareizi tīrīt zobus. Lietotne tiek sinhronizēta ar bērna sonisko zobu birsti Bluetooth savienojuma veidā, lai demonstrētu pareizas tīrīšanas metodes un sekotu līdzi sniegumam. Papildu tam, bērni var arī uzzināt, cik labi viņi tīra zobus un saņemt apbalvojumu par labi paveiktu darbu. Izglītojoša un efektīva, 98 % aptaujāto vecāku apliecina ka ir vieglāk pierunāt bērnus tīrīt zobus ilgāk un labāk. Tas ir jautrs veids, kā palīdzēt bērniem izkopt veselīgas mutes kopšanas paradumus visai dzīvei.

 

 

Reklāma
Reklāma

Philips Sonicare For Kids zobu birste un lietotne sniedz jaunu jautrības līmeni zobu tīrīšanai. Lietotnes galvenais personāžs ir piemīlīgais Sparkly, kuram ļoti patīk tīri zobi. Bērni rūpējas par Sparkly, kamēr lietotnes zobu tīrīšanas skolotājs aicina tīrīt zobus ilgāk un labāk. Katru reizi, kad zobi ir labi iztīrīti, Sparkly kļūst priecīgāks un bērni saņem balvas par veiksmīgām tīrīšanas reizēm. Bērni var atbloķēt piederumus, lai padarītu Sparkly izskatu sev tīkamāku, vai arī laimēt pārtiku pūkainajam mošķītim, kuram patīk ēst veselīgi. Vecāki var kontrolēt lietotnē pieejamās balvas.

 

 

Kad bērni iemācās tīrīt, mūsu soniskā tehnoloģija paveic visu pārējo. Šī tehnoloģija padara Philips Sonicare For Kids zobu birsti līdz pat 75 % efektīvāku par parastajām zobu birstēm, un vizītes pie zobārsta ir krietni patīkamākas.

 

 

Izmantojot ar Bluetooth iespēju aprīkoto Philips Sonicare For Kids zobu birsti, lietotnes Quadpacer funkcija fiksē tīrīšanas reizes reāllaikā. Tā nosaka, kad sākas tīrīšanas sesija, kad tā tiek pauzēta un tiek pabeigta. Pateicoties iebūvētajai atmiņai un laikspiedolam uz zobu birstes roktura, varat saglabāt informāciju par līdz pat 20 tīrīšanas reizēm, kad neizmantojat lietotni. Nākamajā reizē, kad izmantojat lietotni un rokturi reizē, informācija par šīm tīrīšanas reizēm tiek sinhronizēta ar lietotnes kalendāru. Balvas par veiksmīgām tīrīšanas reizēm joprojām iespējams saņemt, un Tavs bērns var viegli redzēt sasniegto progresu.

 

 

 

Lai veicinātu pareizus zobu tīrīšanas ieradumus, ar Bluetooth iespēju aprīkotā Philips Sonicare For Kids elektriskā zobu birste izveido savienojumu ar lietotni un palīdz bērniem lēnām palielināt tīrīšanas laiku. Mērķis ir sasniegt zobārstu ieteiktās divas minūtes. Izmantojot lietotni, bērniem ir jāatdarina lietotnē redzamais skolotājs, kamēr tas rūpīgi iztīra katru mutes daļu. Tīrīšanas skolotājs mudinās bērnus veltīt ilgāku laiku katrai mutes daļai. Kad bērni sāks tīrīt zobus ilgāk, viņu apbalvojums būs Sparkly, kurš būs laimīgs par saviem tīrajiem zobiem. Tā ir jautra apmācība pareizai zobu tīrīšanai, kas noderēs visa mūža garumā.  

 

 

 

Kur iegādāties Philips Sonicare For Kids zobu birsti?

Vairāk par Sonicare For Kids zobu birsti un tās iegādes iespējām vari uzzināt šeit.  

 

 

1 no visiem aptaujātajiem vecākiem, salīdzinot ar zobu birstes izmantošanu vienatnē

2 Milleman J, Putt M, Olson M, Master A, Jenkins W, Schmitt P, Strate J. International J Pediatric Dent 2009; 19:s1

3 Jenkins W, Master A, Defenbaugh J, Wei J. Philips Oral Healthcare, Snoqualmie, WA; J Dent Res 89 (spec iss B); Abstract 3696, 2010