Vai mazi bērni izjūt vecāku pirms atvaļinājuma stresu?

Saule, vasara, domas par atvaļinājumu, bet jāpaspēj tik daudz! Jānomenedžē darbus, kurus jāpabeidz pašam, darbus, kurus jāuztic kolēģim, jāizdomā atvaļinājuma vieta, atpūtas iespējas un izmaksas. Un tie daži liekie kilogrami, kas traucē būt laimīgai iedzen vēl lielākā stresā! Ak, lielajam bērnam jāpabeidz mācību gads, bet varbūt dažam jānokārto eksāmenus! Jā un vēl izlaidums! Jauna kleita, frizūra, dāvanas. Ārprāts! Stress! Liels stress! Milzīgs stress!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Bet blakām dzīvo maziņš cilvēciņš - jūsu jaunākais bērns. Kas notiek ar viņu? Vai mazi bērni izjūt vecāku pirms atvaļinājuma stresu? 

Jā, izjūt! Jūsu stress atspoguļojas jūsu bērnos. Šādā situācijā, īpaši, pirmsskolas vecuma bērni sāk regresēt savā uzvedībā, atkal kļūst par bēbīšiem: vēlas opā, atkal prasa knupīti vai pat krūti, kļūst raudulīgāki, niķīgāki, pat agresīvāki vai tieši pretēji - nomāktāki, nevēlas spēlēties. Var sliktāk gulēt, parādīties naksts enurēze.

Vecākiem tas rada papildus stresu, jo pie visām esošajām problēmām, parādās jaunas. 

Bet stresu var kontrolēt! 

No dabas nāk mūsu senči un mūsu zināšanas, tikai mūsdienās tās tiek izmantotas zinātnē un mūsdienīgā ražošanā.

 

„Silvanols” ir Latvijas farmācijas kompānija, kura šogad svin jau savu 20 gadu jubileju. Tas ir uzņēmums, kurš, atbilstoši augstākās kvalitātes prasībām (GMP un ISO), ražo ārstniecības augu preparātus. Stresa situācijās nervu nomierināšanai piedāvā Relaxenu. Relaxen ir preparāti visai ģimenei: balzams bērniem no trīs gadu vecuma pa tējkarotei vakarā ar dabīgo dzērveņu sulu no dabīgas vides-Latgales purviem, kapsulas pa vienai dievas trīs reizes dienā dienas mieram un tabletes pa vienai reizi dienā mammām un tētiem, bet pilieni - mīļajām vecmāmiņam un vectētiņiem tikai septiņi pilieni vienā reizē. Relaxen sastāvā ir ārstniecības augi ar nomierinošu iedarbību, piemēram, mātre, melisa, baldrjāņi.

 

 

Reklāma
Reklāma

Kad būsiet mazinājuši lielo spriedzi sev, savam mazajam un citiem tuviniekiem, samīļojiet viens otru. Nekas uz pasaules nav svarīgāks kā mūsu, bērnu un tuvinieku veselība un laime. 

Varat mierīgi plānot atvaļinājumu. Uz papīra vai savā elektroniskajā plānotājā uzrakstiet visu, kas jāizdara pirms atvaļinājuma, un visu, kas nepieciešams atvaļinājumam. Atcerietis, ka mērķiem jābūt reāliem, izmērāmiem un sasniedzamiem.

 

Relaxen nomierna. Vairāk par Relaxen uzzini www.relaxen.lv

Silvanols - dabas iedvesmoti produkti ar nākotnes redzējumu. Iesakties: www.silvanols.lv

 

 

Relaxen - uztura bagātinātājs.

Relaxen: balzams 100/250ml, kapsulas N30, tabletes N20, pilieni 20 ml. 

Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura un veselīga dzīvesveida aizvietotāju.