Svaigēšanas un jogas nometne visai ģimenei - Latvijas lauku pļavās

Dabiskās veselības atjaunošanas centrs "ReCure" ielūdz uz ģimenes svaigēšanas brīvdienām. Lieliska iespēja pavadīt brīvdienas kopā visai ģimenei relaksējošā atmosferā Latvijas lauku pļavās jogas nodarbībās, izbaudot Indijas meistaru procedūras un baudot svaigēšanas maltītes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Brīvdienu mērķis ir dot iespēju ģimenēm ar bērniem pavadīt atraktīvu un iespaidiem bagātu nedēļas nogali pašu radītā telšu pilsētiņā un bērnu zinātnes centrā ZinOO, lai caur aktīvu darbošanos un komunikāciju, bērni iegūst jaunu pieredzi attiecībās ar vienaudžiem, kā arī vecākiem lieliska iespēja pavadīt brīvdienas kopā ar savām atvasītēm, gūt jaunas idejas, ieteikumus, prasmes, interesantu un noderīgu informatīvo materiālu, domubiedru grupas, smelties padomus un dot tos citiem.

 

Nometnes norises laiks: 9.-11.augusts

Vieta: Cēsis

Programmā:

* Brīvdabas saullēkta un saulrieta joga ar Brigu no Indijas;

* Svaigēšanas maltītes - gardi un veselīgi visai ģimenei;

* Radošas aktivitātes bērniem;

* Iekļauta 1 procedūra pie indiešu speciālista katram no vecākiem;

* Svaigēšanas pavārmākslas apguve ar pavāru Pāvelu Skopu;

* Dabīgās kosmētikas gatavošana un pirts apmeklēšana;

* Bērniem - rīta rosme;

* Svaigēšanas saldumu gatavošana;

* Un citas veselīgas un radošas aktivitātes.

 

Nometnē jūs gaida aizraujošas, interesantas prezentācijas, fiziskās aktivitātes un radošās darbnīcas visai ģimenei.

 

Ģimenes brīvdienās katru dienu sagaidām un pavadām ar brīvdabas saullēkta un saulrieta jogas nodarbību speciālista Brigu vadībā.

Jogas nometne.

Jogas un naturopātijas speciālists Brigu Chandran Puthan Veettil mērojis tālo ceļu no Indijas.

Studējis Calicut universitātē Keralā, jogas un naturopātijas speciālists;

Strādājis Jindal Naturopathic Institute (Bamgalore, Indija) kā naturopātijas terapists un Nila Naturpathic & Yoga centre (Ottappalam, Indija) specialitātē naturopātija, joga un ajūrvēda.

Ģimenes brīvdienās katru dienu sagaidām un pavadām ar brīvdabas saullēkta un saulrieta jogas nodarbību speciālista Brigu vadībā.

Reklāma
Reklāma

Kamēr bērni būs aizņemti savās aktivitātēs, vecākiem ķermeņa un dvēseles mieram un atpūtai būs iespēja izvēlies kādu no procedūrām, lai uzlabotu veselību, attīrītu ķermeni, mazinātu saspringumu, atrisinātu miega traucējumus, uzlabotu ķermeņa aprises u.c. Procedūras veiks speciālisti no Indijas. Procedūrās tiek izmantoti tikai dabīgie līdzekļi - eļļas, augu maisījumi u.c.

Procedūras ar medu, masāža.

Gatavosim dažādus ēdienus pēc svaigēdāju receptēm, parunāsim par dārzeņu un zaļumu uzturvērtību, gatavosim paši un mielosimies ar garšīgiem un veselīgiem ēdieniem visai ģimenei. Padomus, paraugdemonstrējumus un idejas sniegs profesionāls pavārs Pāvels Skopa.

 

Lekcijā par svaigēšanas pamatrincipiem un savā pieredzē dalīsies "ReCure" centra dibinātāja - Guna Bīlande. Ieguvusi Latvijas Universitātes bakalaura grādu finanšu menedžmentā un maģistra grādu finansēs. Šobrīd studē uztura zinātni Rīgas Stradiņa universitātē, Nature Cure and Yoga Education Centre Indijā, kā arī tālmācībā Austrālijas naturopātu asociācijas mācību programmā.


Galvenās problēmas, kurām "ReCure" speciālisti meklē cēloņus un piedāvā risinājumus, ir tā saucamās "dzīvesveida" saslimšanas - svara problēmas, paaugstināts cukura līmenis un asinsspiediena problēmas.

 

Guna Bīlande: „Ikvienam no Jums, pat, ja nevēlaties būt 100% svaigēdājs, ir vērtīgi iepazīties gan ar svaigēšanas ēdiena apstrādes metodēm, gan iepazīties ar ēdienu daudzveidību, ko piedāvā svaigēšana. Svaigēšana ir lieliska iespēja dažādot ģimenes ēdienkarti un baudīt garšas varavīksni pat tiem, kuriem ir celiakijas slimības vai laktozes nepanesamības pazīmes.”

 

"ReCure" ir veselības atjaunošanas un izglītības centrs, kas piedāvā atšķirīgu pieeju veselības aprūpei. Pie mums netiek izmantoti tradicionālie medikamenti, bet piedāvāta dabiska veselības pašatjaunošanās sistēma.

Mēs gribam mācīt mainīt ieradumus un atgriezties pie dabas. Saprast, ka organisms ir viens vesels, kurā visas problēmas jāsaskata un jāatveseļo kompleksi. "ReCure" ir cilvēka iekšējos spēkus atjaunojoša un stimulējoša atveseļošanās sistēma.

Galvenās problēmas, kurām "ReCure" speciālisti meklē cēloņus un piedāvā risinājumus, ir tā saucamās "dzīvesveida" saslimšanas - svara problēmas, paaugstināts cukura līmenis un asinsspiediena problēmas.

Lai arī daudzi vietējie speciālisti izglītojas citur pasaulē, labākie meistari nāk no tām vietām, kur šīs zināšanas ir radušās. Tāpēc centrā strādā arī citu tautību speciālisti, kas nodrošina iespēju iepazīt unikālas, no paaudzes uz paaudzi pārmantotas zināšanas.

 

 

Ar ģimenes jogas un svaigēšanas brīvdienu programmu tuvāk var iepazīties:

zvanot +371 20493555,

rakstot info@recure.lv

vai vēršoties "ReCure" centrā, Rīgā, Baznīcas ielā 13. 

Joga pieaugušajiem un bērniem, recure.

Plašākai informācijai par nometnes norisi 

Guna 26767950

Agate 29123533

Bērnu joga.


Informāciju sagatavoja: Ieva Sitenkova