Vistas gaļas zupa ar rīsiem un dārzeņiem

Ja nepieciešams zupu pagatavot ātri, izvēlies vistas gaļu!

FOTO: Shutterstock.com

Viegli pagatavojama vistas zupa.

Vajadzēs:
500 g svaigas vistas gaļas ar kauliņiem 

200 g rīsu

3 burkāni

5 vidēja lieluma kartupeļi

2 l ūdens

Sāls, pipari, citas garšvielas pēc vajadzības

Zaļumi

Skābs krējums

 

Pagatavošana

Vistu vāra kopā ar garšvielām. Kad tā gatava, izņem no katliņa un atkaulo. Gaļu liek atpakaļ katliņā un pievieno rīsus.  

Reklāma
Reklāma

Pievieno uz dārzeņu rīves sasmalcinātu burkānu.

Kad rīsi vidēji gatavi, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus.

Vāra līdz kartupeļi gatavi.

Noslēgumā zupai pievieno zaļumus. 

Pasniedz ar skābu krējumu. 

 

Sastāvdaļas