Manu bērnu vismīļākais kabaču ēdiens: makaroni ar vistu un kabačiem

Kā apēst kabaci, vasaras otrajā pusē ir aktuāls temats. Šeit mūsu ģimenes bērnu iecienītā recepte, ko aizguvām no pavāra Normunda Baranovska.
Kabaču pastas gatavošana aizņems vien aptuveni 20 minūtes!

FOTO: Shutterstock.com

Kabaču pastas gatavošana aizņems vien aptuveni 20 minūtes!

Sastāvdaļas:

200 g vistas filejas
Eļļa apcepšanai
1 neliels kabacis
6 gab. ķirštomātu
1/2 citrona sulas
Sāls pēc garšas
250 ml saldā krējuma
250 g novārītas pastas

Rīvēts cietais siers pasniegšanai

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  1. Vistu un kabaci sagriež nelielos kubos, tomātiņus uz pusi.
  2. Pannā apcep kabačus, tad vistas fileju. Pievieno sāli, tomātiņus un citrona sulu. Pielej saldo krējumu.
  3. Novāra, līdz mērce sāk biezēt. Pieliek novārītu pastu un savāra.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar sieru.

Saistītie raksti