Vakariņās kartupeļu biezeņa pankūkas

Bieži vien gadās arī tā, ka pusdienām gatavoto ēdienu neapēdam vienā ēdienreizē. Ieskaties, kā kartupeļu biezeni ''atsvaidzināt'' vakariņām!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādus plācenīšus pasniedz ar skābu krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:

  • vārīti kartupeļi
  • vārīts ķirbis
  • ola
  • sāls
  • zaļumi
  • rīvmaize
  • siers
  • eļļa cepšanai

Gatavošana:

  • Izvāra kartupeļus un ķirbi, samīca.
  • Tiem pievieno olu, sāli un sasmalcinātus zaļumus.
  • No samīcītās masas veido nelielus plācenīšus.
  • Vidū liek lielos kubiciņos sagrieztu sieru.
  • Izveido plācenīti, to panē rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā gatavu no abām pusēm.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas