Vista sierā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vistas fileju (vai jebkuru vistas gaļu) sagriež garenās strēmelēs, ieziež ar sāli, izspiestu ķiploka daiviņu un apcep zeltaini brūnus. Kad gatavs, vēl karstam pārkaisa rīvētu sieru. Uzliek uz minūti vāku. Noņem no uguns. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezputru. Pēc vēlēšanās pievieno sviestu un zaļumus. Kartupeļus gatavo pirmos, jo tie ilgāk gatavojas.

 

 Iesūtījusi Beata Vanaga, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece

 

Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā

Reklāma
Reklāma

zemo cenu līderis "Supernetto"!

 

Sastāvdaļas

  • Vistas gaļa, fileja - 500.grami
  • Ķiploks - 1.daiviņa
  • Krievijas siers - 50.grami
  • Sāls - 1.šķipsniņa
  • Kartupeļi - 1.kg