Spageti ar carbonara mērci. Pagatavo mājās!

Par carbonaras mērci noteikti esi dzirdējis – vismaz kādreiz lasījis kāda restorāna ēdienkartē. Tad zini – lielisku mērci tu vari pagatavot arī mājās! Recepti stāsta “Lading's Cafe” šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs.
Šo lielisko maltīti obligāti jāpārkaisa ar Parmezāna sieru. Ņamm!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šo lielisko maltīti obligāti jāpārkaisa ar Parmezāna sieru. Ņamm!

Šī restorānos tik iecienītā ēdiena gatavošana nudien nav sarežģīta, un arī sastāvdaļu ēdienam nav daudz!

 

Sastāvdaļas:

4 olas dzeltenumi

200 g saldā krējuma

200 g bekona

sīpols

Reklāma
Reklāma

malti melnie pipari

100 g rīvēta Parmezāna siera

 

Gatavošana:

  1. Bekonu sagriež un apcep kopā ar sīpolu. Bļodā sakuļ olas, piparus un saldo krējumu. 
  2. Novāra spageti, nokāš un liek uz pannas. Pievieno sakultās olas, apcepto šķiņķi un maisot karsē, līdz sabiezē. 
  3. Pārber Parmezāna sieru un samaisa. Pasniedz karstu.

 

Teksts Kristīne Alberte, Foto Gvido Kajons, žurnāls "Mūsmājas"

Saistītie raksti