Kaneloni ar spinātu - biezpiena - vistas pildījumu

Makaroni ar vasarīgu un veselīgu pildījumu!

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

200 g spinātus apcepam sviestā, pievienojam sagrieztu papriku, garšvielas (man bija saldēti spināti).
Vistas fileju ap 100 g izvāram, sīki sagriežam. Biezpienam pievienojam vistu, spinātus, mazliet rīvētu sieru, izmaisām un pildām kaneloni.
Cepamtraukā ielejam mazliet balto mērci, ko gatavo sekojoši:
50 g sviestu izkausējam katliņā, pievienojam 2 ēd.k miltus, izmaisām un tad pievienojam 500 ml pienu+ 100 ml saldo krējumu.Visu uzvāram, līdz sabiezē mazliet.



Traukā, kur ielieta mazliet mērce, ieliekam sapildītos kaneloni un tad tiem pāri pārberam atlikušo mērci. Cepam ap 180 grādos ap 20 minūtēm, tad pāri pārkaisām rīvētu sieru, daudzums pēc vēlēšanās un cepam vēl ap 5-7 minūtes.


 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Vistas fileja - 100.g
  • Spināti - 200.g
  • Biezpiens - 200.g
  • Piens - 500.ml
  • Saldais krejums - 100.ml
  • Paprika - 1/2.gab
  • Siers - 10-150.g
  • Garšvielas.pēc garšas
  • Sviests - 50.g
  • Milti - 2 .ēd.k.