Lielo garneļu un kokteiļtomātu iesmiņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja vajadzīgs, garneles noloba vai atkausē. Katru garneli ietin speķa šķēlē. Uz četriem grilēšanas iesmiņiem pamīšus uzdur speķī ietītās garneles, tomātiņus un bazilika lapas. Iesmiņus cep dārza grilā vai ar eļļu ieziestā grila pannā 5 - 6 minūtes no katras puses. Izkausētā sviestā iemaisa maurlokus. Iesmiņus pasniedz ar sviestu, salātu lapiņām un rīsiem.

Lielo garneļu astītes var aizstāt ar jūras vēzīšu astītēm vai krabju nūjiņām.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Lielo garneļu astītes - 12.gab
  • Speķa škēlītes - 12.gab
  • Kokteiļtomātiņi - 12.gab
  • Svaiga bazilika lapas - 12.gab
  • Eļļa - 2.ēd.k.
  • Sviests - 3 - 4.ēd.k.
  • Sasmalcināti maurloki - 4 - 5.gab