Kabaču—tomātu kārtojums
Viegls un garšīgs ēdiens, ko var pasniegt gan siltu, gan aukstu — kā salātus.
![Ir īstais laiks šī lieliskā ēdiena gatavošanai!](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/67847/conversions/2013081116103430893_o-696x464.jpg)
FOTO: Mammamuntetiem.lv
Ir īstais laiks šī lieliskā ēdiena gatavošanai!
Šī ēdiena pagatavošanai nepieciešams trauks ar augstām malām, ko drīkst izmantot cepeškrāsnīs.
Sastāvdaļas
- Kabači
- Eļļa cepšanai
- Rīvēts siers pārkaisīšanai
- Sāls, pipari
- Milti
- Krējums un/vai majonēze
- Ķiploki
- Ola
- Tomāti
- Zaļumi
Pagatavošana
- Kabaci sagriež šķēlēs, apviļā miltos un olā, kas sajaukta ar garšvielām, un apcep uz pannas zeltaini brūnas;
- Sagriež šķēlēs tomātus;
- Pagatavo mērci — krējumu un/vai majonēzi sajauc ar sāli, pipariem, sasmalcinātiem ķiplokiem u.c. garšvielām pēc izvēles (ķiploks ir ļoti ieteicams);
- Traukā pamīšus kārto kabaci, tomātus un mērcīti veido kārtojumu, līdz pilns trauks;
- Kārtojumu cepeškrāsnī cep vidēji 15-20 minūtes, īsi pirms ņemšanas ārā kārtojumu pārkaisa ar sieru.
Receptes gatavošanu pa soļiem skati bilžu galerijā!
5 FOTO
Kabaču kārtojums
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/67842/conversions/2009091713301582535-696x464.jpg)
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/67843/conversions/2009091713302145521-232x156.jpg)
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/67844/conversions/2009091713302512609-232x156.jpg)
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/67845/conversions/2009091713303211057-232x156.jpg)
+ 1
Skatīt visus
Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv