Biezpiens šokolādē

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Balto šokolādi ūdens peldē izkausē. Iemaisa saldo krējumu, biezpienu un liķieri. Riekstus sadrupina, sukādes un aprikozes smalki sagriež, tumšo šokolādi sasmalcina un ieber biezpiena masā. Visu rūpīgi izmaisa. To pilda papīra groziņos (nopērkami DUNI veikalos), ko kārto atbilstoša lieluma tasēs vai veidnēs, lai saglabātos forma. Stundu atdzesē saldētavā. Saldo masu izgāž šķīvīšos, uzmanīgi noņem papīra groziņus un pārlej ar šokolādes mērci.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Olu liķieris - 2.ēd.k.
  • Žāvētas aprikozes - 8.gab
  • Tumša šokolade - 20.gr
  • Sukades - 40.gr
  • Rieksti - 50.gr
  • Saldais krejums - 80.gr
  • Baltā šokolāde - 100.gr
  • Šokolādes mērce parliešanai.