Intars Busulis atzīstas: esmu saldummīlis! Un iesaka saldās šokolādes desas recepti ar Selga cepumiem

"Esmu liels saldumu cienītājs un izvēlos pārbaudītas vērtības, kas nekad nepieviļ," saka sabiedrībā mīlētais dziedātājs Intars Busulis. Gadu miju gaidot, viņš iesaka ātru recepti, kas iepriecinās jebkuru saldummīli – saldā šokolādes desa ar Selga cepumiem un medu.
Saldās desas slepenā sastāvdaļa noteikti ir labi cepumi – vienmēr izmantoju tieši Selga kvadrātiņus, saka Intars Busulis.

FOTO: Publicitātes foto

"Saldās desas slepenā sastāvdaļa noteikti ir labi cepumi – vienmēr izmantoju tieši "Selga" kvadrātiņus," saka Intars Busulis.

"Šogad ar ģimeni nolēmām izmēģināt visiem zināmo saldās šokolādes desas recepti, kuru var viegli un ātri pagatavot brīžos, kad gribas vienam otru palutināt ar kārumu. Parasti gan desertus gatavo sieva, bet šogad to izmēģināju gatavot arī pats. Receptes slepenā sastāvdaļa noteikti ir labi cepumi – vienmēr izmantoju tieši "Selga" kvadrātiņus. Un medus – medus ir otra zelta atslēga, lai recepte izdotos!” pieredzē dalās dziedātājs Intars Busulis.

 

Saldā šokolādes desa ar Selgas cepumiem

 

Sastāvdaļas:
1 paciņa “Selga” klasiskie cepumi
½ paciņa sviesta (apmēram 90-100g)
10 tējkarotes nesaldināta kakao
6 tējkarotes medus
1 ola
Marmelāde (apmēram 100g)

Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

  1. Bļodā sadrupina cepumus. Var drupināt gan smalkākos, gan lielākos gabalos. 
  2. Sīkos gabaliņos sagriež marmelādi un pievieno klāt sadrupinātajiem cepumiem.
  3. Katlā ieliek kausēties sviestu, pievieno medu un olu.
  4. Visu masu katlā maisot, pievieno nesaldināto kakao. Turpina maisīt līdz izveidojas viendabīga masa.
  5. Masai klāt pievieno sadrupinātos cepumus un marmelādi. Visu kārtīgi samaisa.
  6. Masu kārto uz cepampapīra un veido garenā desas formā. Izveidoto desu ietin cepampapīrā, lai saglabātu formu, un ievieto ledusskapī uz vismaz 2 stundām, lai sacietē.
  7. Izņem no ledusskapja, sagriež un pasniedz baudīšanai.

Saistītie raksti