Cepumi no neapēstām brokastu pārslām vai musli

Ik pa laikam mūsu virtuves plauktā parādās brokastu pārslas, kas nevienu mājinieku tā īsti neuzrunā. Tās tad apēdam cepumu veidā!

Šo cepumu gatavošana aizņems vien 10 minūtes + laiks cepšanai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šo cepumu gatavošana aizņems vien 10 minūtes + laiks cepšanai.

 

Sastāvdaļas:

  • 100g sviesta (vai krējums)
  • 2 olas
  • Pārslas – apmēram glāze
  • 100g miltu (vai pēc vajadzības)
  • Cukurs pēc garšas (ja saldās pārslas, tad jāizvērtē, vai cukurs vispār nepieciešams)
  • Kanēlis, vaniļas cukurs, ja vēlas
Reklāma
Reklāma


Gatavošana:

  1. Olas sakuļ ar cukuru un mīkstu sviestu.
  2. Pievieno pārslas, miltus, kanēli un vaniļas cukuru, samaisa vijīgā mīklā.
  3. Ar ēdamkaroti mīklu liek cepampannā, cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apmēram 15-20 minūtes līdz cepumi ir zeltaini brūni.

Saistītie raksti