Kabaču-šķiņķa kēksiņi. Ne vienmēr našķim jābūt saldam!

Ir divu veidu cilvēki - saldummīļi un pārējie. Šis našķis patiks ''pārējiem''!

Kurš gan ir teicis, ka kēksiņiem vienmēr jābūt saldiem?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kurš gan ir teicis, ka kēksiņiem vienmēr jābūt saldiem?

Sastāvdaļas:

  1. 300 g iztīrītu kabaču
  2. 3 olas
  3. 150 g siera
  4. 150 g šķiņķa
  5. 1 tējk. sodas
  6. 200 g miltu
  7. buntīte diļļu
  8. buntīte pētersīļu
  9. 1 tējk. cukura
  10. sāls pēc garšas

Gatavošana:

1. Kabačus sarīvē un atstāj, lai atsulojās. Sulu nolej.

2. Šķiņķi sagriež smalkos kubiņos.

3. Sieru sarīvē.

4. Miltus sajauc ar sodu, cukuru un sāli.

Reklāma
Reklāma

5. Dilles un pētersīļus smalki sagriež.

6. Kabačiem pievieno olas, sieru, šķiņķi, zaļumus un rūpīgi samaisa.

7. Masu pilda mafinu formiņās un cep 180 grādos 20-30 minūtes.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas