Ābolu - šokolādes pīrāgs. Pie tējas rudens vakaros!

Burvīgs pīrāgs ar mandelēm, āboliem un melno šokolādi! 

Kamēr dārzā āboli, cepam gardumiņus! Autores foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kamēr dārzā āboli, cepam gardumiņus! Autores foto.

 

1. Mandeles samalt blenderī.

2. Bļodā pievienot miltus(izsijātus), cukuru, sviestu un mandeles. Visu ar rokām samīcīt, lai iznāk drūpoša masa.

3. Paralēli nomizo ābolus un sagriež tos šķēlītēs.

4. Krējumu sajauc ar neliela daudzuma cukuru (pēc jūsu garšas).

5. Cepešpannu pārklāt ar mīklu, mīklai pa virsu uzlikt šokolādes gabaliņus un visu to pārklāt ar ābolu gabaliņiem.

6. Liek cepeškrāsnī cepties uz 200 grādiem apmēram uz 30 min. Pēc aptuveni 10 min. cepšanās izņemiet pīrāgu no cepeškrāsns un pārlejiet to ar krējumu, un cepiet tālāk.

Reklāma
Reklāma

Labu apetīti!

 

Iesūtījusi Anastasija Hahaļeva, konkursa "Šokolādes gardumi" dalībniece

 

Sastāvdaļas

  • Tumšā laimas šokolāde - 100.gr.
  • Sviests - 125.gr.
  • Milti - 75.gr.
  • Cukurs( brūnais labāk) - 100.gr.
  • Mandeles - 75.gr.
  • Krejums - 120.gr.
  • Āboli - 4.gab.