Ar kūpinātu vistiņu pildītas pankūkas

Nelielās ar žāvēto gaļu un šampinjoniem pildītās pankūciņas garšos arī izvēlīgiem ēdājiem. 

FOTO: Shutterstock.com

Kad pankūkas salocītas, apsien tās ar loka stiebriņu!

Sagatavošana: 45 minūtes

Cepšana: 20 minūtes

Divām personām

 

Nepieciešamie produkti

7 olu baltumi

60 ml ūdens

1 ēdamkarote kukurūzas miltu

175 g sagrieztas kūpinātas vistas filejas

200 g sagrieztu šampinjonu

2 sakapāti jaunie sīpoliņi

2 ēdamkarotes biezpiena (mājas siera) (0% tauku)

1 ēdamkarote sakapātu loku

20 loku stiebriņi (applaucēti, lai padarītu tos elastīgākus)

Reklāma
Reklāma

sāls, melnie pipari

 

Saputo olu baltumus, kukurūzas miltus un ūdeni. Uzkarsē pannu ar pretpiedeguma pārklājumu, ar ēdamkaroti liek uz tās maisījumu, lai iegūtu 20 apaļas pankūkas (10 cm diametrā). Nosusina uz papīra dvieļa un atstāj istabas temperatūrā.

Viegli ieeļļotā pannā uz vidējas uguns cep kubiņos sagrieztu vistu, šampinjonus un sakapātus sīpolus. Nogriež mazāku uguni, pievieno biezpienu, pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem, pieber sāli un maltus melnos piparus.

Uz pankūkas uzliek pildījumu un saloka. Aizsien ar applaucēto loka stiebriņu. Uzglabā vēsumā un pasniedz istabas temperatūrā.

 

Avots: Pjērs Dikāns "Dikāna receptes", Zvaigzne ABC.

 

 

Sastāvdaļas